Reinhard Bonnke: Szent Szellem - Belobbanunk vagy tűzállók leszünk?

2 600

Ft

Feladás dátuma:

máj 17., 15:46

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Vallás

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Személyesen Bp-en vehető át: heti 3 munkanapon, munkaidőben a Nyugatinál, gyakrabban az Örs vezér terén, vagy a 16. kerületben.

Szent Szellem. Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? című könyvében Reinhard Bonnke evangélista felfedi szolgálata sikerének titkát, mely nem más, mint a Szent Szellem tüze. A szerző megalkuvás nélkül számba veszi a Szent Szellemmel kapcsolatos lényegbevágó igazságokat, amelyek szolgálatának alapját képezték az elmúlt több mint 50 év során. Az evangélizációs kampányok alatt, kritikus időkben született tanítások a Szent Szellem gyulladáspontjai olyan mély igazságokat ragadnak meg Isten Szellemével kapcsolatban, amelyek megkérdőjelezhetetlenek azon hívők és keresztény szolgálók számára, akik a Szent Szellem erejében és természetfeletti ajándékaival szeretnének élni és szolgálni.
Ebben a könyvben megismerhetjük Reinhard Bonnke hitét és a Szent Szellemről vallott nézeteit. A Szent Szellemben való keresztség ma is az egyetlen kulcs ahhoz, hogy az egész földkerekséget átjárhassa az evangélium tüze. A Szent Szellem Személyének, jelenlétének, erejének ismerete, a hozzá való viszonyulásunk és a benne való hitünk az, ami az egész világot képes átformálni.

Reinhard Bonnke evangélista a Christ For All Nations (Krisztus a nemzetekért) elnevezésű szervezet alapítója. A nemzetközi szervezet nagyszabású evangélizációs kampányokat szervez Afrikában és szerte a világon. Reinhard Bonnke szenvedélyesen kiáll az evangélium ügyéért. Kitűnő író, számtalan könyv szerzője. Felesége Anni; három felnőtt gyermekük és nyolc unokájuk van.

Patmos, 2018
214 oldal
ISBN: 9786155526725

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147830240

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn