Reader's: Kőmajom / Szenvedélyek szigete / A lélekbúvár / Ítéletidő

1 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Jeffery Deaversusan Wilsonjohn Katzenbachjames Thayer:Kőmajom/Szenvedélyek szigete/A lélekbúvár / Ítéletidő című könyv eladó. Díszborítóval. Reader's Digest.
Négy könyvsiker egy kötetben, egy könyv áráért
A közel 600 oldalas kötetekben négy könyvsikert olvashat. A történetek műfaja változatos: talál köztük krimiket, romantikus elbeszéléseket, kalandregényeket. Szerkesztőink úgy rövidítik az egyes regényeket, hogy azok stílusa és mondanivalója sértetlen maradjon. A szerzők olyan Magyarországon is jól ismert írók, mint például Robin Cook, John Grisham, Mary Higgins Clark vagy Ken Follett.
Kiadó: Reader's Digest, Budapest 2003.
Keménytáblás 544 oldal 20x14 cm
ISBN: 9638475951
Fordította: Kovács Attila, Résch Éva, Bornai Tibor, Uram Tamás
Jeffery Deaver: Kőmajom
Az amerikai hatóságok évek óta szeretnék rács mögé juttatni a Szellem néven ismert kegyetlen embercsempészt, és most végre alkalmuk nyílik rá. A nyomok New York kínai negyedébe vezetnek, ahol a legendás törvényszéki nyomozó, Lincoln Rhyme vezetésével izgalmas macska-egér harc veszi kezdetét. Az Üres szék szerzőjének legújabb krimije a kínai alvilág labirintusába vezeti el az olvasót.
Susan Wilson: Szenvedélyek szigete
1944-et írunk, javában tart a II. világháború. Vangie Worth, akinek férje a fronton harcol, visszavonultan él Hawke's Cove-on, ahol a maga küzdelmét vívja a magánnyal és a mélabúval. Ám meglepetésére hamarosan olyan szenvedélyre bukkan, amelyre soha nem számított, és olyan őszinte szerelemre, amely kitart egy életen át függetlenül attól, mit tartogat számára a jövő.
John Katzenbach: A lélekbúvár
Doktor Starkson úrrá lesz a rettegés, amikor fenyegető levelet kap egy bizonyos Rumplestiltskintől. Vajon ki lehet a küldemény titokzatos szerzője, aki mindenáron bosszút akar állni Starkson egy állítólagos korábbi hibájáért? A lélekbúvárnak mindössze két hete marad, hogy választ kapjon a kérdésre, különben a levélíró szerint vagy végez magával, vagy végignézi, ahogy tönkreteszik valamelyik rokona életét.
James Thawyer: Ítéletidő
A milliárdos Rex Wyman megtervezteti a legkorszerűbb vitorlás hajót, amely pénzen megvásárolható. Teljes vagyonát felteszi számítógép vezérelte hajójára, a Győzelemre, egy olyan kockázatos versenyen, amelynek helyszíne a jeges Bering-tenger. A pokolian tomboló ítéletidőben a jacht hirtelen önálló életet kezd élni, és ettől kezdve Rex Wyman számára a tét már nem a győzelem.
Ára: 1000 Ft
Átvehető személyesen Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146721556

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn