Reader's Digest - Két kicsi lány kékben/A nyeregkészítő felesége

2 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Mary Higgins Clarkearlene Fowlerchetan Bhagat:Két kicsi lány kékben / A nyeregkészítő felesége / Egy éjszaka a vevőszolgálaton című könyv eladó. Díszborítóval. Reader's Digest Extra kiadás!!!!
Extra kiadás Ritkaság három könyvsiker egy kötetben, egy könyv áráért
A közel 600 oldalas kötetekben négy könyvsikert olvashat. A történetek műfaja változatos: talál köztük krimiket, romantikus elbeszéléseket, kalandregényeket. Szerkesztőink úgy rövidítik az egyes regényeket, hogy azok stílusa és mondanivalója sértetlen maradjon. A szerzők olyan Magyarországon is jól ismert írók, mint például Robin Cook, John Grisham, Mary Higgins Clark vagy Ken Follett.
Kiadó: Reader's Digest, Budapest 2009.
Keménytáblás 414 oldal 22x15 cm
ISBN: 9789639707955
Fordította: Téli Márta, Résch Éva, Révbíró Tamás
Mary Higgins Clark: Két kicsi lány kékben
A connecticuti kisvárosban élő Frawley szülők rémálma akkor kezdődik, amikor ikerlányaikat harmadik születésnapjuk éjszakáján elrabolják a házukból, míg ők vacsorameghívásnak tesznek eleget New Yorkban. A magát csak Patkányfogónak nevező gyerekrabló nyolcmillió dollárt követel Kathy és Kelly Frawley szabadon bocsátásáért cserében. Honnan keríthetnek elő ennyi pénzt rövid idő alatt a kétségbeesett szülők? És vajon a váltságdíj kifizetése valóban garancia arra, hogy épségben visszakapják az ikreket?
Earlene Fowler: A nyeregkészítő felesége
Férje halála után Ruby Mcgavin döbbenten fogadja a hírt, hogy egy hatalmas marhafarm negyedét örökölte. Megrökönyödését fokozza, hogy férje családtagjai, akikről eddig úgy tudta, autóbalesetben életüket vesztették, kiváló egészségnek örvendenek. Gyászoló asszonyként végképp nem hiányzik neki, hogy családi viszályba keveredjen, pedig amikor felkeresi a farmot, éppen ilyen perpatvar kellős közepébe csöppen.
Chetan Bhagat: Egy éjszaka a vevőszolgálaton
Míg mások az igazak álmát alusszák, Shyam és barátai telefonos vevőszolgálaton dolgoznak éjszakai műszakban az indiai Delhiben. Miközben a több ezer kilométer távolságból befutó kérdésekre igyekeznek megnyugtató választ adni, a saját problémáikra is megoldást kell találniuk. Shyam életét pokollá teszi a főnöke, Priyankának pedig döntenie kell, hogy hozzámegy-e a szülők által kiválasztott vőlegényhez. A romantikus indiai komédia főszereplőinek életét egy különös telefonhívás változtatja meg mindörökre.
Ára: 2000 Ft
Átvehető Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146721610

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn