Powerbalsam Gold fájdalomcsillapító krém Kannabiszolajjal 200 ml

7 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Rehabilitációs és gyógytorna termékek

Leírás

A Powerbalsam Gold krém aktív összetételét tekintve az Alpesi gyógynövények esszenciája, a Kendermag olaj, az Ördögkarom növény kivonata, L-Arginin szemi-esszenciális aminosav, Rozmaringolaj, Szibériai fenyőolaj, Zsályaolaj és Fűzfakéreg kivonat optimális keveréke. A termék tartalmaz mentát, mentolt, bergamottolajat és kámfort, azok hűsítő és frissítő tulajdonságaival, továbbá kókuszolajat és napraforgóolajat. Bőrön át használva a fájdalom terápiás kezelésben jelentős-, jótékony hatással rendelkezik. Csökkenti az ízületi és más gyulladásos panaszokat, gyorsítja az izmok regenerálódását.

Mozgásszervi panaszok helyi kezelésére ajánlható, úgy mint reuma és ízületi gyulladás, derékfájás, hátfájás, térdfájdalom, zúzódások, húzódások, rándulások, ficamok, lumbágó, sportsérülések okozta gyulladások és fájdalmak kezelésére. A Powerbalsam Gold krém használata ajánlott fáradt-, fájó-, krónikusan gyulladt testrészeken. Ideális bőrápoló sport-, és reflex masszázsoknál is.

Hűsítés és frissítés mellett kellemes izomlazító hatású, az izomláz okozta fájdalmat is csökkenti. Térd, boka, könyök, csukló, derék, hát izom és ízületi fájdalmai esetén eredményesen naponta többször alkalmazható, és kombinálható fizikai terápiával. Sportoláskor használata nélkülözhetetlen, hatása önmagáért beszél.

Minden kornak megvan a maga csodanövénye, napjainkban ezt a helyet a Kender növény (Cannabis) tölti be. A Kendermag olaj (Cannabis Setiva Seed Oil) a Kender növényből nyert természetes anyag, kedvező összetételű, telítetlen zsírsavakban gazdag olaj. A Kendermag olaj nem rendelkezik pszichoaktív aktivitással, külsőleg használva a bőrben lévő kannabinoid receptorok segítségével fejti ki jótékony hatását, segít helyreállítani a gyulladt, fájó területek egészséges belső egyensúlyát.

Az afrikai eredetű Ördögkarom vagy Ördögcsáklya (Harpagophytum Procumbens) növény különleges karriert futott be az európai fitoterápiában, mellékhatásoktól mentes, természetes gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító tulajdonságai révén. Az Ördögkarom növény kivonata kiváló ízületvédő hatású. Erős gyulladáscsökkentő hatása miatt elsősorban krónikus panaszok esetén célszerű alkalmazni. Jól kezelhető vele az ízületi porckopás, a derékfájás és reumás panaszok.

Rendelés és házhozszállítás:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146253926

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn