Pontec Pondopress 10000, nyomásszűrő kerti tóhoz, 9W UV lámpával

15 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 12., 21:11
Szállítással is kérheted

Leírás

A Pondopress 10000 egy nyomásszűrő 10000 l-es tavakhoz halasítás nélkül számolva. Ha halak is vannak, akkor kb. 5000 l-es tóhoz alkalmas. Egy bio mechanikus szűrőanyaggal és integrált 9 Wattos Uvc- elótisztító készülékkel van ellátva. Szükséges hozzá egy nagyteljesítményű szűrőtápláló szivattyú 2500 l/ó teljesítménnyel, Elhelyezéstől és igényektől függően tömlőt kell vásárolni hozzá, a javasolt tömlő átmérő: 1", de a bemeneten és a kimeneten is 20,25,32 vagy 40 mm belső átmérőjű tömlő rögzíthető. Ehhez a szükséges tömlőcsatlakozók is megvannak, ahogy azok a képen láthatók. A megtisztított vizet 1-2 m-es magasságig lehet felvezetni és egy patakot is lehet ez által üzemeltetni.

Ez egy néhány évet használt szűrő, az UV lámpát tavaly cseréltem. A fedél 6 darab csatos rögzítő tartja a helyén, ezek közül az egyik kinyitáskor leesik, de a helyére téve kifogástalanul rögzíti a fedelet.

Itt a Jófogáson hirdetek egy hozzá használható 2500 l/h teljesítményű szivattyút is. Ha rákeresel arra, hogy Pontec Pondovario 2500, remélhetőleg megtalálod.

A különböző webshopokban a szűrő, 5 m tömlő és a szivattyú 80 eFt körüli áron kapható. Tőlem a szűrőt 15 eFt-ért, a szivattyút 8 eFt-ért megveheted.

Átveheted a 16. kerületben személyesen, de szállítási költség fejében csomagként elküldöm, pl. Foxpost-tal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147720096

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn