Plexiwire NYLON Filament, 1,75mm 3D nyomtatóhoz

6 400

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Kiegészítő

Leírás

Plexiwire NYLON Filement
NYLON műanyag 3D nyomtatóhoz 300m / 0.825kg / 1.75mm / PA6

A készlet aktuálisan kb 20 db fekete és 20 db natúr színt tartalmaz.
2 db-tól 6000 ft/db, 5 db-tól 5500 ft, 10 db felett 5000 ft/db mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Személyes átvétel Budapesten, vagy posta is megoldható. Minden tekercs bontatlan, és a képeken látottak szerint csomagolt.

Menet átmérő 1,75 mm.
Extruder 250°C-265°C
Asztal 100°C-120°C

A Plexiwire NYLON egy olyan mesterséges Filament, amely képes biztosítani az összes követelménynek és szabványnak való megfelelést összetett és terhelt mechanizmusok létrehozásakor. Az anyag hihetetlenül nagy szilárdsággal rendelkezik, amit a hőmérsékletekkel és az agresszív vegyi anyagokkal szembeni magas ellenállás fokoz. Specifitása magas súrlódásgátló tulajdonságainak nevezhető. Ugyanakkor könnyen feldolgozható - sok szempontból hasonló a fémekhez. Az ebből készült termékek tartósak és hosszú ideig tartanak az anyag fizikai és kémiai tulajdonságai miatt.

Alkalmazás

A NYLON műanyagot gyakran használják gépek és mechanizmusok mozgó alkatrészeinek nyomtatására, mind prototípusokhoz, mind soros felhasználáshoz. Azt is használják, hogy olyan mechanizmusok alkatrészeit hozzák létre, amelyekben nagy terhelés, erős súrlódás vagy agresszív környezetnek van kitéve - például csatlakozók és fogaskerekek és egyéb mozgatható és rögzített csatlakozások. Magukon a munkadarabokon kívül házak létrehozására is használható, ha teljesítményelemeket tartalmaznak.

NYLON nyomtatási ajánlások

A NYLON nevezhető a leginkább higroszkópos anyagnak, amelyet tömegesen használnak a 3D nyomtatásban. Gyorsabban és aktívabban szívja fel a nedvességet a levegőből, mint más anyagok. Ezért légmentesen lezárt zsákokban kell tárolni, győződjön meg róla, hogy közvetlenül a nyomtatás előtt megszárad, és a tárolás során rendszeresen szárítsa meg, hogy túl sok nedvesség ne halmozódjon fel. NYLON nyomtatásakor gondoskodnia kell arról, hogy az első réteg biztonságosan rögzítve legyen, és válasszon egy átlagos nyomtatási sebességet, hogy a modellek ne deformálódjanak. Jobb, ha kis méretű, egyszerű kialakítású termékeket nyomtat. Érdemes a 3D nyomtató zárt kamráit is használni, és kizárni a légáramlást a termék zsugorodásának csökkentése érdekében.
Ne használja a NYLON-t alapvető modellezéshez és mindennapi feladatokhoz. Ez egy nehezen nyomtatható mérnöki műanyag, amelyet legjobban csak olyan speciális feladatokhoz lehet használni, amelyekben a lehető leghatékonyabban mutatja be tulajdonságait.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146101805

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn