Pilleszárny gazdát keres!

Ingyen elvihető

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szín:
Egyéb

Méret:
Mini eb - pl.: Csivava

Fajta:
Yorkshire terrier

Életkor:
3 év

Ivar:
Nőstény, Ivartalanított
Egyéb adatok:
Kötelező oltásokat megkapta, Parazitamentes, Chippel rendelkezik

Leírás

Pilleszárny 2021-ben született, aprócska, vékony, ivartalanított, szívféreg-negatív, chipezett, oltott fekete-cser yorkie kislány.
Egy másik szervezettől vettük el, csúnya, régi ellátatlan, rosszul gyógyult vállficammal és felkartöréssel. A kiskutya jobb mellső lábát egyáltalán nem használta, és a darabos törés miatt sérült lába a másiknál 2 cm-rel rövidebb lett.
Három műtéten esett át, hogy a jövőben négy lábon, nagyon nagy eséllyel sántaság-mentesen élhessen. Sajnos, ennek a fiatal gyereknek az eddigi életét a folyamatos műtétek, mozgáskorlátozás előtte pedig csillapítatlan fájdalom töltötte ki. Jelenleg fizioterápiára járunk vele, hogy a normális mozgás automatizmusát visszaépítsük nála. Ha elfeledkezik magáról, már 100%-osan használja a lábát.

A sok különzártság, a fájdalom miatt, a kutyafalkában csendes kislány. Igyekszik távol tartani magát a hevesebb játéktól, inkább külső szemlélője ezeknek, nem igényli a kutyatársaságot. A kertben is akkor szeret lenni, ha a többiek épp nincsenek kint vagy távol vannak tőle. Csendes kis lénye ellenére igen éber kiskutya, nagy házőrző. A körlethatáron történő mozgásokat mindig lereagálja. Elég temperamentumos. Ha valamit szeretne, igyekszik mindenáron elérni azt. Kulturált jó kis kutya, szobatiszta, pórázon szépen sétál. Szófogadó, problémamentes, kellemes lakótárs. Ő leginkább csak emberekkel élne, akiket nagyon szeret, kutyatárssal nem lehet boldoggá tenni. blöki.
Olyan gazdit keresünk neki, aki érti, hogy Pilleszárny lába tele van eltávolíthatatlan vasakkal. Nem szabad fel-le ugrálnia, ágyra, padra, bárhová. Nem túra- vagy sportkutya. Szépen sétál, meglehetősen komoly távot is akár, ám terhelni csak annyit szabad, amennyit ő szeretne. Ha nem vigyázol rá, túlterheli magát, eltörhet a lábában lévő protézis. Ésszel, megfontoltan csak. Ő egyébként ezekre figyelemmel bárki elvárásaihoz könnyen alkalmazkodik. Középkorú család lenne a számára ideális, ahol az életritmusuk stílusuk hasonló lenne.

Pilleszárnyról érdeklődni Takács Katinál lehet a 70/223 6476-os telefonszámon, vagy e-mailben:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146167395

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn