Pető Miklós - Asszonyok kézikönyve 1964 (Lapkiadó Vállalat)

1 799

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Pető Miklós - Asszonyok kézikönyve 1964 (Lapkiadó Vállalat)

Előszó
Szeretettel üdvözöljük Önöket március 8-a, a Nemzetközi Nőnap alkalmából. Az "Asszonyok" népes tábora évről évre örömmel várja lapunk kézikönyvét, ezért idén is változatlanul érdekes tartalommal, de a népszerű kalendárium-formában nyújtjuk át olvasóinknak, előfizetőinknek.
Nem feledkeztünk meg legfőbb kívánságunkról: jóformán fele kézikönyvünket új horgolási mintákkal töltöttük ki. Gondos válogatással oly különböző fajta kézimunkákat mutatunk be, melyekkel lakásukat valóban otthonosabbá, szebbé tehetik. A modern bútorokra nem minden kézimunka megfelelő, de az általunk összeállított kézimunka-gyűjtemény nagy része a legkorszerűbb bútorok díszítésére is alkalmas. A mintákban az újszerű az, hogy nemcsak fehér vagy ekrü, hanem változó színű fonálból is készíthetk. A színek megválogatása mindenkinek ízlése és lakásának stílusa szerint változhat. Mintáink zöme általában könnyű, de van közöttük, amelyik lényegesen nehezebb, és türelmesebb munkát igényel, tehát útmutatásképpen - főleg a szalagmintákhoz - kapcsolási vázlatot is adunk. Újszerű évkönyvünkben a különböző formájú csillagminta "parádé" is. A sok-sok mintából bárki horgolhat, tetszése szerint, négyzet, téglalapalakú, hatszög terítőt. Ismertetjük még a Szovjetunió tagállamainak egy-egy jellegzetes, színpompás hímzésmintáját is.

A hirdetés a címben és a leírásban szereplő termékről szól.

Személyesen a XI. kerületben tudom átadni, de előre utalás után szívesen postázom is.

Utánvéttel kérem a háztól házig szolgáltatást megrendelni.

A háztól házig szolgáltatás és az utánvétes Foxpost küldés részletei a Jófogás oldalán találhatók meg. Hirdetéseimnél (ahol a termék mérete ezt megengedi) található egy gomb, amivel a szolgáltatás megrendelhető.

Általában hétköznap délután/este tudok válaszolni az üzenetekre.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146371599

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn