Pawhut kutya kerékpár utánfutó

49 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
fekete

Típus:
City/Városi
Márka:
Egyéb

Leírás

Kisállat utánfutó: Ez a kisállat kerékpár utánfutó megkönnyíti a kerékpározást kisállatunkkal. Alkalmas közepes méretű, legfeljebb 53 cm testhosszú és 20 kg súlyú kutyák számára.
Könnyű beszállás és nagy ajtók: Házi kedvencei gyorsan és kényelmesen bejuthatnak az első és hátsó ajtók cipzárjainak köszönhetően. A hálós ablakok jó szellőzést biztosítanak, miközben kedvence élvezheti a kilátást. Az átlátszó burkolat szükség esetén feltekerhető. A kabin kifinomult formája azt jelenti, hogy állata különösen kényelmesen ülhet.
Biztonságos útközben: Biztonsági kötéllel az utastérben, hogy megvédje szőrös védencét. A fényvisszaverők és a piros zászló javítja a láthatóságot a forgalomban és gyenge fényviszonyok között.
Robusztus felépítés: A tömör acélvázat strapabíró ponyvával borítják, így az utánfutó gyakori használat mellett is megtartja formáját. A kerekek gyorskioldókkal vannak felszerelve a gyors eltávolításhoz vagy rögzítéshez.
Termék adatok: Teljes méretek: 140L x 71W x 83H cm. Belső méretek: 78L x 55W x 60H cm. Ajánlott kerékpárméret: ?22"-28". Összeszerelés szükséges.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146393987

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn