Patricia Spadaro: Az önbecsülés művészete

7 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Patricia Spadaro: Az önbecsülés művészete

Tanulj meg adni és elfogadni

Az életben ritkán kerülünk könnyen megoldható helyzetekbe, sokkal gyakrabban szembesülünk ellentmondásos szituációkkal.
Patricia Spadaro nagy szakértelemmel kalauzolja az olvasót napjaink alapvető paradoxonjainak és stresszforrásainak világában. Hogyan tudjuk megtartani az egyensúlyt mások és saját szükségleteink kielégítése között? Legyünk mindig áldozatkészek, vagy gondolhatunk önmagunkra is? Legyünk nagyvonalúak, vagy húzzunk határokat? Maradjunk, vagy lépjünk ki egy kapcsolatból? Az ilyen típusú dilemmákból eredő feszültségek nem egyszerűen csak az élet részei ez az élet maga.
Önmagunk tisztelete nem azonos önmagunk kényeztetésével. De nem jelenti azt sem, hogy hátat fordítunk azoknak, akiknek szükségük van ránk. Ha tiszteljük önmagunkat, akkor valódi énünket becsüljük és engedjük érvényesülni, és csak így leszünk képesek másokat is tisztelni.
Arra kell törekednünk, hogy az életünk minden területén jelen lévő adás és elfogadás kifinomult táncát mesteri szinten elsajátítsuk. Ez a könyv erőt ad az induláshoz. Biztatja az olvasót, hogy bátran ünnepelje saját adottságait és nagyszerűségét. Fedezze fel a mindennapokban rejlő finom dinamikát, amely jelen van az élet minden területén.
A neveltetés, a környezet, a napi rutin és a hagyományok szinte észrevétlenül meghatározzák gondolkodásunkat és cselekvéseinket. Hétköznapi mítoszokat alakítanak ki, amelyek gúzsba kötnek bennünket. A szerző helyettük a tudatosságot, a tapasztalatok és megfontolások mentén formált életet kínálja fel, amely a mítoszok kényszere helyett a varázslatok szabadságával ajándékoz meg. Megismerteti az egyensúly felé vezető lépéseket is, amelyeket ha elsajátítunk, akkor elkezdődik a varázslat.

Személyes átvétel Budapesten a belvárosban. Foxpost, MPL csomagautomatába történő szállítás, Packeta átvevőhelyre való küldés is lehetséges. Lehetőség van utánvétellel is kérni a könyvet a Jófogáson keresztül a GLS Háztól-házig szolgáltatással.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146880076

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn