Paleolit (evolúciós) étrendről röviden

2 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 19., 19:08

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Gasztronómia

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Új, kiváló állapotban lévő Paleolit (evolúciós) étrendről röviden című könyv eladó. A paleolit étrend és a nők, a gyerekek, a rák... stb. - Összeállítás Dr. Andor Ákos cikkeiből, előadásaiból. Fekete-fehér fotókkal.
Részlet a könyvből:
Gondolatok ajánlás helyett!
Dr. Andor Ákosról, aki most az evolúciós táplálkozás zászlaját tartja magasba.
Elmúlt 70 éves, a hajdani válogatott öttusázó és párbajtőrvívó, aki csak azért nem került ki az olimpiákra, mert Balczóék, Kulcsárék stb. kortársa volt. Mint sportoló, aki a mai napig naponta kőkeményen végzi a lovas edzéseket, pontosan tudja, hogy a célt sohasem érjük el, de a hozzávezető út a maga gyötrelmeivel, kínjaival is csodálatos. Mint tudományos kutató, gyógyszerész, szakmai munkájában is ugyanezen a kín keserves úton halad végig. Keresi, kutatja az emberi genom, az emberi lélek és test valamint a környezet helytelen és helyes kapcsolati rendszereit és vas logikával mutat rá arra, amin változtatni kell. Korábban a telített és telítetlen zsírsavak emberi egészségre való hatását és gyakorlatát kutatta és megalkotta a magas omega-3 tartalmú úgynevezett Okos tojás"-t, amely az emberi szervezet érrendszerének jobbításában játszik meghatározó szerepet, de ugyanezen az úton haladva az Olajessimo és Cukoressimó készítményeivel szintén az egészségünk jobbítását szolgáló termékeket fejlesztett ki. Most sikeres életútjának újabb szakaszában az evolúciós táplálkozási rendszer megállójában magyarázza hite szerint azokat a tanokat, amely az emberi genom számára követendőek. A paleolitnak nevezett rendszert igen sokan bírálják, sokan dicsérik. Kérem a kedves olvasót, ne másoknak, hanem saját magának higgyen! A táplálkozástudomány talán a legnehezebb tudományágak egyike, mert egyféle rendszert sokféle alkat, anyagcsere típus, nem, életkor, egészségi vagy betegségi állapot és ki tudja hányféle mutató alapján ajánlani igen nagy felelősség. De ha egy táplálkozási rendszer filozófiája védhető, gyakorlati módszerei megvalósíthatóak, akkor helye lehet azon az igen széles palettán, amelyben minden rendszer vagy rossz, vagy jó valakinek.
Szerző: Dr. Andor Ákos
Szerkesztő: Halmai Anikó, Grafikus: Kovács András, Lektor: Halmai Anikó
Lloyd Media Kft. Budapest 2012.
Ragasztott papírkötés - 85 oldal - 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-08-5535-8
Ára: 2000 Ft
Átvehető személyesen Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147193573

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn