PC játék - Big mutha truckers DVD

2 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 25., 11:14

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Játék

Leírás

Új, kiváló állapotban lévő DVD, rajta Big mutha truckers teljes játék eladó.
Szóval, mint említettem már, a játékban kamionokat fogunk vezetni. Szándékosan nem írom azt, hogy versenyezni, mert itt abból igen kevés lesz. A történet szerint mert itt az is van ám! a BMT korosodó tulajdonosa, maga Big Mutha nem tudja eldönteni, hogy melyik meglehetősen debil gyermeke vigye tovább a családi vállalkozást, így egy versenyt ajánl: amelyik gyerek a legtöbb pénzt szerzi hatvan nap alatt, azé lesz a cég. Célunk természetesen az egyik csemete bőrébe bújva megnyerni e versenyt.
Felmerül a kérdés, hogy miként szerezhetünk pénzt? Kezdetben kapunk egy kamiont, illetve egy utánfutót dugig pakolva rakománnyal, egy kevéske pénzt, egy Satnav nevű okos kis szerkezetet, és egy meglehetősen nagy játékteret. Gondolom sejtitek, hogy az ősi Elite egyszerűbb változataként célunk az lesz, hogy a nálunk lévő cuccokat minél magasabb áron adjuk el, majd minél olcsóbban vegyünk más termékeket, melyeket megint magas áron eladhatjuk, stb... Ehhez találunk néhány kisebb-nagyobb várost, illetve dokkoló pontot. Minden helységnél más árura van szükség, ráadásul folyamatosan változik, hogy mi kell hova. Volt olyan, hogy éppen sajtot szállítottam egyik városba, mikor szóltak a rádión, hogy a másik városban egerek elpusztították az összes sajtot, így ott sokkal többet adnak érte...
Fejlesztő: Eutechnyx Raylight; Kiadó: Empire Interactive; Platform: PC; Műfaj: Versenyzés
Megjelenés: 2002. november 27
Gamestar magazin 2007. júliusában megjelenő számának volt a melléklete. Nem csak ez a játék van rajta, egyéb érdekes és hasznos infók.
Ára: 2500 Ft
Átvehető személyesen Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm postával, foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148002916

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn