PC játék Psychotoxic DVD

2 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Játék

Leírás

Új, kiváló állapotban lévő DVD, rajta Psychotoxic teljes játék eladó.
A Psychotoxic - ahogy egy ilyen játékhoz illik - 2020-ban játszódik New York városában, illetve annak romjain, hiszen mikor a történetbe bekapcsolódunk, az apokalipszis négy lovasa nevezetesen a Halál, a Dögvész, a Háború és az Éhínség - közül három már pusztítja a Földet, a negyedik eljövetele pedig a véget jelentené. Főhősünk, a 22 éves Angie Prophet félig ember, félig angyal (bár ezt eleinte ő maga sem tudja), és ezt a kettősséget a játék is hordozza. Egyik síkon a valóságban kell megküzdeni az apokalipszis katonáival. Angie azonban képes az emberek gondolataiba, emlékeibe és álmaiba is behatolni, és megváltoztatni azokat. A harc második síkja tehát egy különös álomvilágban játszódik, amely nem csak megjelenésében, de fizikai törvényeiben is eltérhet megszokott világunktól.
Néhány adat a játékról áttekintésképpen: 23 pálya, 22 fajta ellenfél, 8 NPC, 17 fajta fegyver. Az effajta játékok sikerét azonban a fenti adatoknál is jobban befolyásolja a játék hangulata. A fejlesztők épp ezért azt ígérik, hogy a hangulatnak és a cselekménynek nagyon fontos szerepet szánnak. Így, ahogy az a jó sztorival büszkélkedő játékoknál lenni szokott, többjátékos mód nélkül kerül piacra a Psychotoxic...
Műfaj: első személyű lövöldözős játék; Mód: Egyjátékos; Fejlesztő: Nuclearvision Entertainment; Kiadó: 1C Company Whiptail Interactive
Típus: Alapjáték
Megjelenés: 2005. március. 14. - PC (MS Windows)
A Gamestar magazin 2008. augusztusában mejelenő számának volt a melléklete. Nem csak ez a játék van rajta, egyéb érdekes és hasznos infók is.
Ára: 2500 Ft
Átvehető Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm postával, foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146663710

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn