PC játék Korea forgoten conflict DVD

3 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 11., 17:22

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Játék

Leírás

Új, kiváló állapotban lévő DVD, rajta Korea forgoten conflict teljes játék eladó.
Korea: Forgotten Conglict egy 3D-s valós idejú stratégiai játék: Cseh fejlesztó, hogy hozza a játékos helyzetét parancsnoka a különleges egység. A játékot a koreai háború sújtja, és a játék minden eleme, beleértve a fegyvereket és a környezetet, erre reagál. A missziók megegyeznek a csoportod méretével, így szabotálni, foglyokat megmenteni, fontos embereket elrabolni, biztonságos épületeket vagy kötelez védelmet biztosítani. A missziók során áttörések is vannak, így válaszolni kell az azonnali helyzetre és kiválasztani a helyes prioritási célokat.
A játékmenet igen erős hasonlóságokat mutat a Commandosszal. Itt is egy néhányfős egységgel kell beszivárogni az ellenséges vonalak mögé, hogy szabotázs-, túszejtő-, stb. akciókkal minél nagyobb kárt okozzunk az észak-koreai hadseregnek. Mint ebből kitűnik, természetesen ezúttal is a hős amerikaiak bőrébe bújva kell harcolni a világbékéért (imádom ezt az összefüggést...!), de most nem a szokásos ősellenség, a nácik ellen, hanem a kommunista Észak-Korea lesz a rosszfiú.
A Korea: Forgotten Conflict legnagyobb előnye talán furcsa mód nem is magából a programból adódik, hanem inkább egy másikkal áll kapcsolatban. Ugyanis ebben a játékban megvan szinte minden, amit a Commandos 3-ból hiányoltunk. Az igazi Commandos-feeling. Nem csak egy észnélküli, stopperrel mért hentelés, hanem valódi agymunkát igényel (bár azt hozzá kell tenni, hogy mindezek ellenére nem kifejezetten nehéz). Ugyan akadnak a játékban hibák és hiányosságok, viszont mindenképpen alkalmas a hardcore Commandos-rajongók búfelejtőjének a töméntelen alkohol alternatívájaként :o).
Minimális gépigény: Pentium II 733, 128 MB RAM, 32 MB-os 3D kártya, 1 GB HDD
Megjelenés: 2003. november 2.
A Gamestar magazin 2009. januárban mejelenő számának volt a melléklete. Nem csak ez a játék van rajta, egyéb érdekes és hasznos infók is.
Ára: 3000 Ft
Átvehető személyesen Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm postával, foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146996295

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn