Orico M.2 sata ssd külső ház adapter Új 5Gbps Type-C usb kábel

4 490

Ft

Feladás dátuma:

máj 7., 10:21
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
Egyéb

Állapot:
új

Típus:
Egyéb
Márka:
Egyéb

Leírás

Orico M.2 sata ssd külső ház adapter Új 5Gbps usb-c fekete
Csak 1db van belőle.
Model: pwm2-bk-ep
Új termék, dobozában.

Mostantól még kényelmesebben használhatja M.2 SATA meghajtóját. Az Orico ház nagyon egyszerűen telepíthető, és lehetővé teszi a fájlok akár 5 Gbps sebességű átvitelét. Stabil, megbízható átvitelt biztosít, és kiemelkedik széles körű kompatibilitásával. Ugyanakkor rendkívül könnyű, praktikus és tartós. A termék legfeljebb 4 TB kapacitású meghajtókat támogat.

Azonnali fájlátvitel

Gyakran továbbít fájlokat az eszközök között ? Többé nem kell túl sokáig várnia, amíg a fotók vagy dokumentumok elérik a célállomást! A tok lehetővé teszi az adatátvitelt akár 5 Gbps sebességgel. Ez azt jelenti, hogy csak néhány pillanatba telik, amíg a szükséges fájlokat átküldi számítógépére vagy laptopjára!

Szilárd felépítés

A tok elkészítéséhez kiváló minőségű alumíniumötvözetet használtak. Ez teszi a terméket rendkívül tartós és ellenállóvá a sérülésekkel szemben. Emellett nem fog túlzottan felforrósodni. A tokot modern, minimalista dizájn is jellemzi, és elég praktikus ahhoz, hogy mindig kéznél legyen.

Megbízható teljesítmény

Az Orico tokja fejlett chippel van felszerelve, amely támogatja az Uasp protokollt és a TRIM funkciót. Ez lehetővé teszi, hogy stabil, biztonságos és gyors átvitelt biztosítson. Ez pedig hatékony és megbízható termékteljesítményt jelent. A ház beépített LED-kijelzővel is rendelkezik, amely tájékoztatást nyújt a működési állapotáról.

Széles körű kompatibilitás - problémamentes telepítés

A termék kompatibilitással rendelkezik a különböző típusú M.2 SSD-kkel, köztük a 2280, 2260, 2242 és 2230 típusokkal. A telepítése is nagyon egyszerű - ehhez nincs szükséged további szerszámokra! Ráadásul a ház tökéletesen működik Windows, Mac OS, Linux és Android rendszerű eszközökkel, például laptopokkal.

Még több hely a fájlok számára

Ne aggódjon amiatt, hogy elfogy a hely a szükséges fájlok számára. A tok akár 4 TB-os meghajtókkal is kompatibilis. Így gond nélkül mentheti fotóit, videóit vagy dokumentumait! Tökéletes megoldás többek között grafikusok, fotósok és webfejlesztők számára.

Így is ismerheti: PWM 2 BK EP, PWM2Bkep, PWM2 BK EP, PWM 2-BK-EP, PWM2-BK EP

Átvehető Esztergomban
Postázni tudom.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147595775

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn