Omi Activebio zepter bioptron pro 1 polarizált fényterápia

59 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új, garanciális
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Vadonatúj és használt Angol termékek, Magyar használati utasítással, az új 12 hó Magyar garanciával! 


A Színek Hatásai:


Kék - Megnyugtat, csillapít, összegyűjti és rendezi az energiákat. A túl aktív, rendellenes és gyulladásos folyamatokat újraszabályozza.

Piros - Aktivizál, élénkít, serkent. Felszabadítja a szervezet energiáit, lendületet ad, erősít.

Sárga - Erősít, tonizál, serkent anélkül, hogy felizgatna. Szétárasztja az energiát, erősíti a legyengült folyamatokat. Feloldja a merevséget, erősíti az idegeket.

Zöld - Kiegyensúlyoz, megnyugtat, feloldja a feszültséget. Csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat.

Narancs - Segíti a betegségek utáni felépülést, Lágyan élénkít, nem izgat, de energizál. Derűssé tesz, energiát ad.

Lila - inspirál, nyugtat, csökkenti az idegfeszültséget, elősegíti az építő folyamatokat, enyhíti a fájdalmat.

Rózsaszín - Nyugtat, lazít, felszabadítja az érzelmeket.


A fény az élet nélkülözhetetlen eleme, fény nélkül nincs élet. A fény biológiai hatásainak vizsgálatakor, különbözo fénnyel, lézerrel végzett kísérletek eredményeképpen sikerült meghatározni, hogy mely komponensei a fénynek hordoznak kedvezo bio-stimulációs lehetoségeket. Mára számos klinikai publikáció bizonyítja és magyarázza a polarizált fény kedvezo élettani hatásait. A polarizált fény fo hatásmechanizmusa bio-stimuláció, amelynek következtében növekszik a sejtaktivitás, felgyorsul a regeneráció, új élo sejtek, szövetek keletkeznek. A szervezet megerosödik, védekezoképessége jelentosen javul. 


A fényterápia az emberi szervezet öngyógyító potenciálját természetes és egyedülálló módon képes aktiválni, ennek köszönhetően ma egy általánosan elismert  megelőző  és gyógyászati módszer.

Számos szakmai tanulmány bizonyította, hogy a gyógyító hatású polarizált fény idejében történő és megfelelő alkalmazása képes csökkenteni a gyógyszerfogyasztást (a gyógyszerek hatása, ellentétben a fényterápiával, csak rövidtávú) többféle heveny és krónikus betegségben szenvedő páciensek esetében és így képes mérsékelni több készítmény nem kívánatos mellékhatását (pl. a májra, vesére, gyomorra) és a gyógyszerfüggőség veszélyét. A fényterápia rendkívüli lehetőségeinek köszönhetően csökken a szervezet külső megterhelése és fokozatosan erősödik az egész immunrendszer. 

 A gyógylámpa  elismert fényterápiás eszköz, mely egy speciális optikai eszközzel polarizált fényt bocsát ki, mely hasonló ahhoz az elektromágneses spektrumhoz, melyet a nap bocsát ki. Azonban  fénye nem tartalmaz káros UV sugarakat! 

 Természetes módon hat,  támogatja a szervezet regeneráló és egyensúly háztartását, és így segíti az emberi test önregeneráló képességét javítani azáltal, hogy a test regeneráló sejtjeire pozitív, serkentő hatást gyakorol. Ez azért nagyon hasznos, mert természetes módon szabadíthatjuk fel a testünkben rejlő öngyógyító erőket, ahelyett, hogy utólag, gyógyszerekkel próbálnánk orvosolni bajainkat. 

 A polarizált fényterápiás technológia széles körben elterjedt gyógyászati módszer, mely felhasználóbarát volta és könnyű kezelhetősége miatt nem csupán orvosi alkalmazásra való,  kiválóan használható otthoni környezetben. 


 Ez az új, legmodernebb technikával előállított készülék kombinálva az évtizedek alatt megtapasztalt fenyterápiás eredményekkel nagyszerű segítséget nyújt az otthoni gyógykezelésben. 

 A javallatok széles skálájának, a gyors és látható eredményeknek, a hagyományos gyógyászati módszerekkel való kombinálhatóságának, kedvező árának, az azonnali és biztonságos használatának köszönhetően mindig alkalmas akkor, amikor erre Önnek szüksége van. 

 A legutóbbi időkig sajnos a polarizált fény terápiás alkalmazása főleg specializált orvosi rendelőkben és egyes kozmetikai szalonokban valósult meg. Sokszor azonban nagyon fontos az idejében elkezdett és rendszeres kezelés, amely általában naponta többször, néhány percig tart. Távolabb levő rendelők látogatásával ez csak nagyon nehezen oldható meg.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146998127

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn