Nugabest kezelőágy

350 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Eladó egy Nugabest kezelőágy újszerű állapotban tartozékaival együtt. Átvehető a 11. kerületben.
A Nuga Best NM-5000 fő- és kiegészítő lábrészből áll. A főrészbe vannak beépítve a masszírozó görgők, amelyek turmánium kerámiából készültek, s melegítéskor (12 Voltos izzókkal) a hosszúhullámú infravörös sugárzás (HIS) forrása.

A görgők lágyan a hátgerinc mentén mozogva vonalas masszázst, pontmasszázst (akupresszúra), átmelegítést, kíméletes nyújtást és pontkiégetést biztosít. Masszázs a Nuga Best berendezésen minőségileg abban különbözik a hagyományos masszázstól, hogy a testre nehezedő nyomás nem fentről lefelé, hanem lentről felfelé történik. Közvetlenül a gerincre a berendezés nem hat!

A berendezés automata és kézi üzemmódokban működhet. 7 görgőből áll, amelyek a gerinc mentén mozognak, követve a test vonalát. Hat párban lévő görgő a hátgerinc mentén mozog és átfed öt sor biológiailag aktív pontot a gerinc tájékán. A 7. egyedülálló görgő a nyak masszázsára szolgál, amely hőmérséklete nem haladja meg a 37°C-ot, azért hogy ne okozzon vérnyomás emelkedést.

A Nuga Best berendezésen végzett masszírozásnál:

a hátizmok ellazítása (többek közt a mélyizmoké is) és az inak bemelegítése;
a gerinc korrekciója;
a becsípődött idegvégződések kiszabadítása;
az agytól induló és az emberi test szerveihez menő idegpályák vezetőképességének helyreállítása történik.
A turmánium kerámia segít a szervezet hőmérsékletét állandó szinten tartani bármely korban. A turmánium kerámiából készült termékek nagy részét alvás közben is lehet használni, így a HIS és a negatív ionoknak köszönhetően a szervezet kipiheni magát és visszanyeri a napközben használt energiát. Továbbá hatására javul a vérkeringés, elősegíti a salakanyagok és toxinok kiürülését a szervezetből, a szervezet megtisztul, javul a nyirokkeringés, a bőr megtisztul, puhává és rugalmassá válik. A turmánium kerámia hidegen is használható, ugyanis ilyenkor is sugároz infrasugarakat. Hasznos lázcsillapításnál, klimaxos tüneteknél, forróságban a test hűtésére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144433389

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn