Nextcall NCT-300 vezeték nélküli ügyfélhívó, vendéghívó rendszer

59 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

A Nextcall NCT-300 egy vezeték nélküli vendéghívó, ügyfélhívó rendszer, amely érintőgombos és cseppálló billentyűzettel, valamint 16db háromféle jelzésmódra (rezgés, fény, hang) képes jelzőkártyával rendelkezik. Minden az 1-ben kialakítású, ami azt jelenti, hogy üzembe helyezést követően azonnal használatba vehető, nincs szükséges további kiegészítők vásárlására.

Bővíthető hívókártyák és 3 féle, kombinálható jelzésmód
A Nextcall NCT-300 típusú vendéghívó rendszer alapkiépítésben 16db hívóhártyával rendelkezik. A hívókártyák száma 998db-ig igény szerint bővíthető. A készülék egyidejűleg 16db hívókártya töltését tudja biztosítani. A kártyák 3 különböző módon, rezgés, fény és hang jelzéssel képesek jelezni a hívást. Ezek a jelzésmódok tetszőlegesen kombinálhatók egymással, lehet például teljesen néma üzemmódban is használni, amikor csak rezegnek és villognak a kártyák.

Kibővített, nagy hatótávolság
A Nextcall NCT-300 ügyfélhívó rendszer megnövelt hatótávval rendelkezik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy belső térben, falakkal és egyéb tárgyakkal határolt helyiségekben akár 300m is lehet a hatótávolság, míg nyílt területen ez elérheti akár a 800m-es távolságot is. Itt fontos kiemelni, hogy a hatótávolság mindig az adott helyiség, felhasználási hely adottságaitól függ, így a valós hatótáv csak a valós körülmények között adható meg pontosan.

A feltüntetett ár bruttó (27% áfás) számlás ár! A készülékre 1 év teljeskörű garancia vonatkozik!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146893908

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn