Molnár Hanga Anna - Növények a lakásban

2 300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Kert, ház, otthon

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Molnár Hanga Anna - Növények a lakásban

A manapság szobanövényként tartott fajok száma több százra tehető. Könyvünkben a hazánkban leggyakrabban tartott, legnépszerűbb, lakásokban tartható szobai dísznövények mellett bemutatunk néhány, a kereskedelemben az utóbbi években feltűnt újdonságot és több szezonnövényként alkalmazott szobai díszt is. Könyvünkkel szeretnénk támpontokat nyújtani a szobanövények kiválasztásához: az Olvasó az egyes fajok környezeti igényeit tanulmányozva eldöntheti, mely helyiségbe milyen növényt szeretne. De emellett szeretnénk hasznos és érdekes információkat nyújtani azoknak az Olvasóknak is, akik már meglevő növényeikről szeretnének megtudni minél többet.
A kötetben a bemutatott növények érvényes tudományos neveik ábécésorrendjében szerepelnek. Igyekeztünk tömören felvázolni megjelenésüket, és emellett információkat adni őshazájukról, környezeti igényeikről, gondozásukról és szaporításukról. Minden faj esetében térkép mutatja be a növény természetes elterjedési területét.
Emellett könnyen áttekinthető piktogramok tájékoztatják az Olvasót az adott növény igényeiről, elhelyezésének, tartásának mikéntjéről. A növények víz-, fény- és páraigényére háromfokozatú skálával utalunk. A hőigény tekintetében a téli és nyári időszakra külön-külön megadjuk azt a hőmérsékleti intervallumot, amely az adott növény számára a tapasztalatok alapján megfelelő.
A könyvet több mint 230 szép, színes fénykép illusztrálja.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146550729

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn