Mini COB LED zseblámpa állvánnyal / akkumulátoros, multifunkciós (W513

2 790

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

A termék itt rendelhető:



Mini COB LED zseblámpa állvánnyal / akkumulátoros, multifunkciós (W5138)

Szuperfényes COB-fény: Mini kulcstartós zseblámpánk 7 üzemmóddal rendelkezik, és akár 800 lumen fényt is képes kibocsátani széles szögű erős fény mellett. Igényeinek megfelelően különböző módokat választhat: fehér fény, halvány fehér fény, meleg fény, gyenge meleg fény, piros fény, piros vaku, hosszan megnyomva a nagyon erős fényhez.
Kompakt és kényelmes: Könnyű COB kulcstartónk csak egy súlyt nyom. Karabinerrel, erős mágnessel és alul állványlyukkal rendelkezik (állvánnyal), ami lehetővé teszi, hogy munka közben szabadon tartsa a kezeit, szuper kényelmes, ha a táskájába vagy kulcstartójába helyezheti, és bármikor, bárhol használhatja.
Többfunkciós mini munkalámpa: Mini zseblámpánk karabinerrel rendelkezik, amely könnyen rögzíthető kulcstartóra vagy zsebre. Ez a szuperfényes mini LED lámpa sörnyitóként, csavarkulcsként, csavarhúzóként és üvegtörőként is használható vészhelyzet esetén.
USB újratölthető: A kulcstartós zseblámpa USB-kábellel és 4 bar teljesítményjelzővel rendelkezik, a mini újratölthető zseblámpák USB-n keresztül tölthetők, köszönhetően a nagy kapacitású (500 mAh) beépített újratölthető akkumulátornak, amely egyszerűen tölthető számítógép, laptop, fali töltő vagy autós töltő.
Széles alkalmazás: Világító kulcstartónk különféle helyzetekben használható, mint például kempingezés, túrázás, javítás, gyaloglás, műhely, autójavítás, vadászat, horgászat, vészhelyzetek stb.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146488797

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn