Minecraft Blue Ocean Creeper Platinum kártya

3 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Szia!
Ha van két perced, kérlek, olvasd végig a hirdetést. Ha a gyerekeid által szekált, őrületbe kergetett, felbujtott, vagy akár lázba hozott (ilyen is van:) szülő vagy, akkor végképp!
2024 februárjában jelent meg a Blue Ocean LEGO Minecraft szériája.
A sorozat 254 kártyából és a limitáltakból áll.

Ebben a hirdetésben Creeper Platinum kártyáját kínálom eladásra. Mondanám, ez a Blue Ocean sorozatok Top Mastere. Sorszáma: 254.

Személyesen Budapesten tudom átadni (a város különböző helyein), legalábbis amíg nem lesz újra nemzeti szobafogság, de postázom is, ha utalsz.

Az árakat igyekszem úgy belőni, hogy tükrözzék a kártya ritkaságát, bekerülési költségét, népszerűségét (ami visszahat a ritkaságára) és legfőképpen racionális választást kínáljak az adott kártya esetében.
A Platinum lapok 25 tasakonként fordulnak elő, vagyis kifejezetten ritkák.

Akkor érdemes tőlem kártyát venni, ha:
1, A sorozat már majdnem kész, de még kb. 10-20 sorszámozott kártya hiányzik: ilyenkor a cserelehetőségek befulladnak, veheted a kártyákat dobozszámra, a már meglévők ismétlődnek.
2, A sorozat egésze nem lényeges, a fene se költ rá ennyit. De néhány csapat legyen teljes. Na jó, ez a focis kártyákra igaz, de a Minecraft vagy a Star Wars esetében elég életidegen, hogy csak a valamelyik karaktert akarná valaki összegyűjteni.
3, Csak a kedvencek fontosak. Ez is focis duma, sorry. Mégis ki mond ilyet, hogy látnotok kéne a Enderman-gyűjteményemet!
4, Most kell, de azonnal mert ajándékba lesz, mert névnap, születésnap, bizonyítvány, első áldozás, ötödik elem vagy hetedik kereszt. Vagy elveszett, kimostátok, megrágta a nyúl, vagy mert az Ubulnak már megvan.

Nézz szét más hirdetéseim között is, én elsősorban focis kártyákat gyűjtök, de ha egész konkrét elképzelésed van, akkor inkább írj rám, vagy hívj fel. Ha nem egészen konkrét, akkor meg azért hívj. Ha sms-t írsz, inkább hívj vagy hagyj e-mailcímet!
Ha nem látod, kérdezz rá, mert van. Ha nincs, de kellene, lesz. Ha nem lesz, sose volt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146035412

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn