Mikado játék 50 cm

4 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 16., 17:38
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Ügyességi társasjáték

Leírás

Eladó a képen látható Toylino mikado játék.Csak kipróbálva lett, hiánytalan.Mikádó! Marokkó! Két különböző szó, mégis egyazon játék!Fa mikado 50cm A Fa mikado 50cm Marokkó játék ismertebb nevén, amivel a gyerekek és felnőttek egyartánt jól szórakozhatnak! Csak szórd ki az asztalra és már kezdődhet is a játék! Fejleszti a kézügyességedet és a koncentrálóképességedet is! Ez egy igazi családi társasjáték! Fa mikado 50cm jellemzői: Anyaga: fa 3 éves kortól Tisztítható: száraz ronggyal Játékleírás: Fogja kezébe a pálcikákat, tartsa az asztal lapjára merőlegesen, majd engedje el őket. Gyűjtse össze a pálcikákat egyesével, anélkül, hogy a többi pálcát megmozdítaná. Egy játékos mindaddig emelhet, amíg csak az az egy pálcika mozdul meg, amelyet a játékos kiválasztott. Ha a többi pálca is megmozdul, egy másik játékos következik. Ha a játékosnak már van pálcája, akkor használhatja azt újabbak megszerzésénél. Az a játékos nyer, aki a legtöbb pontot gyűjti össze.
Vajon ki lesz a pálcák királya, aki remegés nélkül fel tudja valamennyi pálcát szedni? Gyertek, próbáljátok ki!
De csak óvatosan, hogy egy pálca se mozduljon.Igazán remek szórakozás az egész családnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Utazáshoz is tökéletes választás!
A játék előkészülete annyiból áll, hogy az egyik játékos marokra fogja a pálcákat, majd elengedi az asztalra. Már indulhat is a játék! A cél minél több pálca begyűjtése, lehetőleg minél nagyobb értékben. Akinek a játék végén több pontja lesz, megnyeri a játékot.
Egyszerű, nem? Csak felkapunk egy-egy pálcát, és gyűjtjük a játék végéig. De ezt könnyebb mondani, mint megtenni, mivel csak akkor maradhat nálunk a pálca, ha rezzenés nélkül el tudtuk venni! Azaz egy pálca se mozdult meg a halomból, ahonnét elvettük. Ha már igazán ügyesnek érzitek magatokat a játékban, érdemes nehezíteni: az előkészület során közösen alkossátok meg a pálcák halmát, amiből aztán el kell majd szálanként venni egyet-egyet! Így egészen kacifántos, agytekervényeket megmozgató pálca halmok készülhetnek el, ami akár a profiknak is fejtörést okozhat!
A játékkal fejlődik a finommotorika, a koncentráció, a szem-kéz koordináció, az ügyesség, a tapintásos érzékelés, a logikus gondolkodás, az önálló feladatmegoldási képesség, a térérzékelés, az irány felismerés, a kitartás, az önbizalom, és a türelem, ezért akár fejlesztő eszköznek is kiváló gyerekjáték.
49 cm hosszú
Ha időd engedi akkor nézd meg a többi hirdetésemet is.Köszönöm.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147115886

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn