Mi Watch okosóra dobozzal együtt eladó

30 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
fekete

Típus:
szilikon szíj
Márka:
Egyéb

Leírás

Karácsonyi ajándék volt, de nem használom. Kb kétszer volt rajtam. Dobozzal együtt eladó. Ezer funkció, Mi fitness alkalmazással használható

A teljes leírás a weboldalról:


A Xiaomi Mi Watch (Beige) okosóra főbb jellemzői
Bluetooth BLE 5.0 vezeték nélküli interfész
1,39"-es, nagy, 326 ppi-s felbontású kijelző,
Több mint 100 stílusos számlap motívummal
12 nm-es csúcskategóriás GPS chip 4 móddal
Optikai pulzusmérő
Véroxigéntelítettség mérése
117 sportmód
32 g-os, alacsony tömeg
Akár 16 napos hosszú akkumulátor-élettartam
Mobilértesítések fogadása
Távoli exponálás a telefon kamerájához
5 ATM-ig vízálló
Kényelmes szilikonszíj
Xiaomi Wear mobilalkalmazás (Android, iOS)

Csúcs-minőségű AMOLED kijelző érintésvezérléssel
A Xiaomi Mi Watch óra kitűnően olvasható, 1,39"-es képátlójú kijelzővel büszkélkedhet, amelyet Corning Gorilla Glass 3 megerősített üveg véd. A modern AMOLED technológia gondoskodik a színek pontos megjelenítéséről és a kiváló olvashatóságáról még közvetlen napfényben is alacsony energiafogyasztás mellett. Az Always-On Display funkciónak köszönhetően kényelmesen jeleníti meg az időt és a mért értékeket azáltal, hogy elfordítod a csuklódat.

Személyi edző a csuklódon
A Xiaomi Mi Watch 17 professzionális sportmódot támogat, amely magában foglalja a futást, triatlont, úszást, kerékpározást, jógázást és még sok mást. Továbbá 100 másik fejlett mozgásformából választhatsz. A nagy teljesítményű Firstbeat algoritmus pontosan figyeli meg és elemzi a több mint 30 kulcsfontosságú fitnesz indikátor értékét, mint például a pulzus, sebesség, távolság és elégetett kalóriák, ennek eredményeként a leghatékonyabb edzésben lehet részed.

A Xiaomi Mi Watch gondoskodik a gyakorlatok automatikus észleléséről
A Xiaomi Mi Watch okosóra automatikusan felismeri a mozgás kezdetét és annak megszakítását is, így biztos lehetsz benne, hogy minden mozdulatodat rögzíti. Elérhető még a véroxigéntelítettséget mérő funkció is, amelynek hála mindig tudni fogod az aktuális fizikai állapotodat. Hogyha légszomjat, gyengeséget, vagy szédülést tapasztalsz, mindig ellenőrizd, hogy nem csökkent-e a véroxigéntelítettséged, így nem szükséges feleslegesen aggódnod.

Intelligens funkciók a jobb alvásért, a hatékonyabb testmozgásért és a stressz csökkentéséért
A Xiaomi Mi Watch okosóra olyan alvásfigyelés funkciót alkalmaz, amely rögzíti az alvás különféle szakaszait és visszajelzést biztosít, hogy még jobb legyen az alvási rutinod. Az életjelek megfigyelésének elemzésével közelebbről is megvizsgálhatod a fizikai állapodat és megszabadulhatsz a mozgás közben keletkezett sérülésektől. A Xiaomi Mi Watch alkalmazásokkal méri a stressz szintet, légzőgyakorlatokkal segít enyhíteni a fizikai és mentális feszültséget, így segít elérni az ideális egyensúlyt a munka és a mindennapi élet között.

A Xiaomi Mi Watch a hét minden napján 24 órában figyeli a pulzusszámot
A beépített PPG bio-szenzorokkal ellátott újgenerációs optikai érzékelők folyamatosan mérik a pulzusodat még olyan intenzív testmozgás közben is, mint például a futás vagy a kerékpározás. Hogyha magas értéket mér, a Xiaomi Mi Watch azonnal értesít. Lehetőséged van a mért pulzusérték grafikonjainak mentésére is az elmúlt 30 napból.

A legjobb GPS chip 4 móddal
A Xiaomi Mi Watch okosóra beépített 12 nm-es Airoha GPS lapkakészlettel készült, amely a 4 fő navigációs rendszer, azaz a GPS, GLONASS, Galileo és a BDS segítségével támogatja a szinkron pozícionálást. A chip személyre szabott távolság optimalizálás algoritmussal dolgozik, amely növeli a pozícionálás és a mozgásérzékelés pontosságát.

Xiaomi Mi Watch rendkívül hosszú, akár 16 napos akkumulátor élettartammal
A Xiaomi Mi Watch okosóra az alacsony energiafelhasználású AI algoritmust alkalmazza, amely jelentős mértékben meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Normál felhasználás mellett 16 napig tart, energiatakarékos módban 22 napig, szabadtéri sport módban bekapcsolt GPS-szel pedig a Xiaomi üzemideje 50 óra. Könnyedén és gyorsan feltöltheted az akkumulátort a praktikus mágneses töltővel.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145770737

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn