Mega Acoustic akusztikus panelek

48 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 28., 17:55

Leírás

Eladó a képeken látható Mega Acoustic hangszigetelés csomag. A tartalma 4 darab basstrap / basszuscsapda elem (Mega Acoustic PB-MP-1 60 Dark Grey), illetve 14 db "sima" elem, "csatlakozott" piramisokkal (PA-PMK7-DG-50x50x7). Ez utóbbi 14-ből 3 db-on minimális sérülés van (kettőn karcolás, illetve kisebb vágás, illetve egyen az egyik piramis sérült), ezek a fotókon megtekinthetők. Otthoni mini stúdió projekthez lettek vásárolva, ami végül félbe maradt, emiatt kerülnek eladásra (nem lettek felragasztva).

Az elemek méretei:

50 x 50 x 7 cm
60 x 20 x 20 cm

Elsősorban személyes átvétellel szeretném eladni. Átvételre illetve megtekintésre Szigetszentmiklóson, Budapest XXII. kerületben és ezek környékén van lehetőség, érdeklődés esetén egyeztessünk.

Rövid leírások:

Alapvető és rendkívül népszerű akusztikus panel, nagy csatlakozott piramisok, amely védelmet nyújt a nem kívánatos hangvisszaverődésekkel szemben és a helyiségek akusztikájának javítására szolgál. Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően falra vagy mennyezetre szerelhető, és nagyszerű díszítőelem is. A panel növeli a hanghullámok felszívódását az anyagrétegek többszörös áthaladásának köszönhetően, és a piramisszerkezetnek köszönhetően javított nagyfrekvenciás abszorpcióval is rendelkezik. Méretek: 50 x 50 x 7 cm. Sötétszürke színű kialakítás. A hab csökkentett gyúlékonyságú anyagból készül, megfelel az Mvss302 - önoltó habok és a DIN 4102 B2 szabványoknak.

Basszuscsapda - basstrap, méretei 60 x 20 x 20 cm, amely mindegyik felvételi stúdió vagy próbaterem számára kötelező, biztosítja a tökéletes abszorpciót és hatékony módot a legalacsonyabb frekvenciák szabályozására is. A nagy sűrűségű ellenálló hab felhasználása megakadályozza a visszaverődést és hosszú élettartamot biztosít. A hátsó résnek köszönhetően a basszuscsapda tökéletesen beágyazható a sarokba görbe fal esetén is, míg az elülső rések sorozata tökéletesen elnyeli az alsó sávban lévő frekvenciákat. A hab anyaga csökkentett gyúlékonyságú anyagból készül, megfelel az Mvss302 - önoltó habok és a DIN 4102 B2 szabványnak. Szín: Sötétszürke

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146684310

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn