Mateo Kovacic (Horvátország) Chrome Pro Elite Schield Euro 2024 kártya

2 490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Szia!
Ha van két perced, kérlek, olvasd végig a hirdetést. Ha a gyerekeid által szekált, őrületbe kergetett, felbujtott, vagy akár lázba hozott (ilyen is van:) szülő vagy, akkor végképp!
2024 márciusában jelent meg a Topps Match Attax EURO 2024 sorozata. 2015 ősze óta a brit Topps készíti a BL-t, s most az EB-t is lecsapta a Panini kezéről. Így ez a sorozat is prémium-beütésű, színvariánsokkal, különleges lapokkal, s egy kigyűjthető maggal.
A Chrome Pro Elite Shield már a harmadik éve része a Topps sorozatainak. Az egyik legritkább laptípus.
Ebben a hirdetésben az Mateo Kovacic (Horvátország) Chrome Pro Elite Shield kártyáját kínálom eladásra. Sorszáma: SC2.
Személyesen Budapesten tudom átadni (a város különböző helyein), de postázom is, ha utalsz.

Az árakat igyekszem úgy belőni, hogy tükrözzék a kártya ritkaságát, bekerülési költségét, népszerűségét (ami visszahat a ritkaságára) és legfőképpen racionális választást kínáljak az adott kártya esetében. Amit én nyújtok felnőtt gyűjtőként, az elsősorban a (bal)szerencsefaktor kikapcsolása.

Akkor érdemes tőlem kártyát venni, ha:
1, A sorozat már majdnem kész, de még kb. 10-20 sorszámozott kártya hiányzik: ilyenkor a cserelehetőségek befulladnak, veheted a kártyákat dobozszámra, a már meglévők ismétlődnek. A legtöbben nem jutnak el idáig, mert még egy Match Attax sorozatot (az alapkészletet) is több mint 100 ezer forint összerakni. pláne amióta a tasak felkúszott egyezres körülre.
2, A sorozat egésze nem lényeges, a fene se költ rá ennyit. De néhány csapat vagy kártyatípus legyen teljes. Az érzés miatt érdemes mégis megvenni néhány tasakot, egy-egy blistert, nagy dobozt de aztán költséghatékonyabb rárepülni a hiányzó hollandokra, olaszokra, a Golden Goalscorer, Legend vagy horribile dictu Energy stb. kártyákra (akár nálam).
3, Csak a kedvencek a fontosak. Ilyenkor szintén egyszerűbb megvenni azt a 2-8 kártyát (lásd igazi CR és Szoboszlai dömping van), ami egy-egy sztárról készült.
4, Most kell, de azonnal mert ajándékba lesz, mert névnap, születésnap, bizonyítvány, első áldozás, ötödik elem vagy hetedik kereszt. Vagy elveszett, kimostátok, megrágta a kutya, vagy mert az Ubulnak már megvan.

Ezen felül az EURO 2024 vagy a most futó más (Bajnokok Ligája és Extra, FIFA365 2024, Top Class) sorozat más kártyáit is megtalálod nálam, akárcsak a korábbi évek lapjait így ha más is érdekelne, kérdezz rá telefonon vagy üzenetben:

Nézz szét más hirdetéseim között is, de ha egész konkrét elképzelésed van, akkor inkább írj rám, vagy hívj fel. Ha nem egészen konkrét, akkor meg azért hívj. Ha sms-t írsz, inkább hívj vagy hagyj e-mailcímet!
Ha nem látod, kérdezz rá, mert van. Ha nincs, de kellene, lesz. Ha nem lesz, sose volt. Rendszerint az is felmerül, csere érdekel-e sajnos, ha tudnánk cserélni, nagy valószínűséggel már ismernénk egymást. Viszont ha több mindent veszel, (pláne, ha nem csak a Barca, Real kártyák közül válogatsz) szívesen adok ajándékkártyá(ka)t is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146552311

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn