Mastodynon csepp

12 500

Ft

Kategória:

Eladó; Baba-mama; Egyéb 

Feladás dátuma:

ápr 16., 21:52

Leírás

Eladó Mastodynon Csepp 50 ML - 12,500 Ft / doboz
Saját használatból megmaradt 3 doboz Mastodynon eladó. A termék szavatossága 2025-ben jár le. Eredeti csomagolásban van, nincs felbontva.

A Mastodynon csepp mire jó?

A Mastodynont a premenstruációs tünetek enyhítésére fejlesztették ki! A nők számára számos előnyt kínál, és segít könnyebben átvészelni a menstruációs ciklus ingadozásait.
Mellfeszülés illetve fájdalom csökkentésére: A Mastodynon cseppek hatékonyan enyhítik a menstruációs ciklus alatt jelentkező kellemetlen mellfeszülést, alhasi görcsöket, puffadást és fájdalmat.
Prolaktin szint csökkentésére: A klinikai vizsgálatok szerint a termék hatásosan csökkenti a megemelkedett prolaktin szintet.
Hormonális egyensúly visszaállítására: Természetes összetevői segítenek kiegyensúlyozni a hormonokat, ami hozzájárulhat a menstruációs ciklus rendszerességének fenntartásához.
Hangulatjavításra és stresszcsökkentésre: A Mastodynon cseppek csökkentik a premenstruációs időszakban jelentkező hangulati ingadozásokat és stresszt.
Aki nem akar gyógyszereket szedni: Kizárólag természetes növényi kivonatokat tartalmaz, mint például a sárga ördögkarom gyökér és a kamilla, stb., melyek jól ismertek gyulladáscsökkentő és hormonszint-szabályozó tulajdonságaikról.

Adagolása: Reggel és este éhgyomorra 30 csepp egy pohár vízben feloldva.

A cseppek nemcsak hatékony, hanem biztonságos megoldást kínálnak a menstruációs tünetek enyhítésére. Jelenleg a termék Magyarországon nehezen hozzáférhető.
A Mastodynon csepp megvásárolható előre utalással + feladási költség, utánvéttel + feladási költség vagy Budapesten személyes átvétellel.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147121271

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn