Martha Taylor: Rémálom

400

Ft

Feladás dátuma:

márc 30., 18:05

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Horror

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Személyes átvételi lehetőség: Rákosligeten, esetenként a XIII. kerület Lehel tér közelében, vagy előzetes banki átutalás után postázom.

Dr. Ray Bernal megmenti Sarah Angel életét, aki életveszélyes állapotban, gyógyszer-túladagolás gyanújával került kórházba. A fiatal orvos beleszeret a páciensébe, aki viszonozza érzelmeit, ám amikor végre beteljesedhetne szerelmük, a férfi rádöbben, képtelen a testi szerelemre.
Felkeres egy neves pszichiáter professzort, aki hipnotikus állapotban kikérdezi, majd közli vele, a problémájáért kizárólag az anyja felelős, aki önző módon, túlzott szeretetből csírájában elfojtotta egészséges szexuális vágyát, s arra nevelte, hogy a szerelem bűn! Mivel az orvos szorosan kötődik az anyjához, aki teljesen a hatása alatt tartja még felnőtt férfiként is, ezért a professzor azt javasolja neki, a legközelebbi foglalkozásra hozza magával, ez nagy segítség lenne a gyógyulásában.
Ray elmeséli az anyjának, hogy milyen gondokkal küzd. Arra kéri, kísérje el a rendelőbe és segítsen, hogy végre férfiként élhessen, és feleségül vehesse Sarah-t. Az asszony azonban hallani sem akar róla. Az orvos nem akar lemondani a szerelemről és úgy dönt, ha kell, erőszakkal is, de elviszi az anyját a professzorhoz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146724676

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn