Marianne Williamson: Könnyekkel a győzelemig

2 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 19:29
Szállítással is kérheted

Leírás

Marianne Williamson: Könnyekkel a győzelemig

(Spirituális gyógyulás a szorongás és a depresszió modern kori betegségeiből)

Mindannyian szembesülünk olyan időszakokkal, amikor a létezés fájdalma szinte elviselhetetlennek tűnik. Egyeseknél e tapasztalatok ritkák és enyhe fájdalommal járnak, másokra viszont nyomasztóan hat a gyötrő kín; s egyre mélyebbre süllyednek egy feneketlennek tűnő sötétségbe.
Ha te vagy egy szeretted épp egy ilyen időszakon mentek keresztül, akkor jó, hogy kézbe vetted ezt a könyvet. Talán megtalálod benne a kirakós játék néhány olyan darabját, melyekre eddig még nem leltél rá. Egy rejtélyt. Esetleg egy csodát. Most gondold végig azt a lehetőséget, hogy bármi megtörténhet. Nem arra kérlek, hogy higgy ebben, csak vedd fontolóra, hogy ez igaz lehet.
Pusztán e gondolat hogy a csodák lehetségesek többet tesz a gyógyulásod útjának kikövezésében, mint képzelnéd. Ez nem jelenti azt, hogy semmiféle erőfeszítést nem kell tenned. A csodák nem gyors megoldásokban vagy egyszerű válaszokban rejlenek. De aktiválnak egy olyan, mindenkiben meglévő spirituális erőt, mely segít majd neked. Isten itt van. Itt, még a szenvedésed kellős közepén is. És amint megszólítod, válaszolni fog.
Mai világunkban járványszerűen terjed a depresszió, és számtalan mód született a kezelésére. Ez a könyv spirituális tükröt tart az emberi szenvedés elé, bemutatva annak okát és a módot, hogyan juss túl rajta. Mélyreható magyarázattal szolgál arról, miként működik az elme, és hogyan szűri meg tapasztalatainkat. Bemutatja a szeretet utáni sóvárgásunk rendkívüli mélységét, és azt a mérhetetlen fájdalmat, amit érzünk, ha nem találunk rá. A jövődet nem az a fájdalom fogja meghatározni, amit épp most átélsz; a jövődet az fogja meghatározni, aki te vagy, miközben keresztülmész a fájdalmadon.

Marianne Williamson megmutatja nekünk, hogyan is változtathatjuk át szenvedésünket személyes fejlődésünkké, függetlenül attól, hogy valamilyen betegséggel, depresszióval vagy személyes veszteséggel szembesülünk. Arra buzdít, hogy fájdalmunk eltompítása vagy elfojtása helyett ahogy azt túlságosan is gyakran tesszük mi magunk változtassunk az életünkben, hogy a csodák valóban lehetségessé váljanak!

Budapesten belvárosban személyes átvétel lehetséges. Előre utalás esetén választható a Packeta átvevőhely vagy a Foxpost / MPL csomagautomata. Utánvétes rendelés esetén a Jófogás Háztól-házig szolgáltatásával GLS futár szállítja a csomagot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147391622

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn