Marantz SR5015 (7.2) 8K, Atmos, Wifi, earc, Tidal, Dolby Vision

290 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 19., 08:14
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Házimozi rendszer

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó újszerű állapotban lévő, tökéletesen működő Marantz SR5015 (7.2) 8K, Atmos, Wifi, earc, Tidal, Dolby Vision házimozi erősítő, dobozában, minden tartozékával!

A képek az eladásra kínált termékről készültek, az erősítő nem rendelkezik garanciával!

Info:


Specifikáció

Teljesítmény, erő és csatlakoztathatóság, hogy megfeleljen az igényeknek: 7.2 csatornás diszkrét végerősítő, csatornánkénti 180W teljesítménnyel. 8K / 60Hz és 4K / 120Hz jeltovábbítás támogatás minden szórakoztatási igényhez: A legújabb technológiával a HDMI támogatással élvezze a 8K minőségű videofelvételt 8K forráseszközeiről, vagy 8K felskálázással a Full HD vagy 4K forrásokból.
A legfejlettebb háromdimenziós audio formátumok támogatása: Dolby Atmos, Dolby Atmos magasság-virtualizációs technológia, DTS: X és DTS Virtual: X-feldolgozás mind támogatott, hogy megragadó, többdimenziós hangot hallgathasson.
Továbbfejlesztett (earc) HDMI támogatás: A fő HDMI kimeneten keresztül csatlakoztassa a TV-készüléket az earc HDMI támogatással, hogy lehetővé tegye a tömörítetlen és objektum alapú audio formátumok lejátszását, például a Dolby Atmos és a DTS: X fájlokat közvetlenül egy okostévé alkalmazásról az AV Receiverére.
A legjobb házimozi technológia: A legújabb HDR formátumok támogatása, beleértve a HDR10, HDR10 +, Hlg, Dolby Vision, 4: 4: 4 szín felbontás és a BT.2020. A Dynamic HDR kivételes képminőséget biztosít a fényerő, a tisztaság és a kontraszt tekintetében.
Továbbfejlesztett játékspecifikációk: 4K / 120Hz jeltovábbítás, Változtatható Frissítési Frekvenciával (Vrr), Automatikus Alacsony Késleltetési Üzemmóddal (Allm) és Gyors Képtovábbítással (QFT) élvezheti a játék izgalmát csodálatos képalkotással és alacsony késleltetéssel.
Nagy felbontású streaming a legjobb minőség érdekében: Játssza le az Alac, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat akár 24 bites / 192 kHz felbontásban, vagy akár DSD 2, 8MHz és 5, 6MHz zeneszámait. Élvezze a zenét pontosan az előadó elképzelése szerint.
Az exkluzív alkatrészek biztosítják a tökéletes Marantz hangzást: a Marantz szabadalmaztatott HDAM áramköri panelei, áram-visszacsatoló áramkör, AKM AK4458 32 bites D / A konverterek és Hibrid PLL órajel-jitter-csökkentő a részletesebb, dinamikus hang biztosítása érdekében.
Szinte korlátlan zeneforrások: lejátszás olyan zenei szolgáltatásokról, mint a Spotify Free és Premium, az Amazon Music HD, Tidal, vagy streamelés közvetlenül az okos eszközökről az Airplay 2, vagy a Bluetooth segítségével.
Beépített Heos és az ingyenes Heos alkalmazás: digitális zene streaming, multi-room lejátszás, az egész otthonában elérhető hangvzérlés.
Támogatja kedvenc hangasszisztenseit: Az SR5015 segítségével egyszerűen csak a saját hangjával vezérelheti kedvenc hangsegédjeit, például az Amazon Alexa-t, a Google Assistant-et és az Apple Siri-t.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147179212

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn