Marantz SR5014 (7.2) 4K, Atmos, DTS-X, Tidal, earc - Ezüst

257 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 26., 10:12
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Házimozi rendszer

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó kitűnő állapotú, tökéletesen működő Marantz SR5014 (7.2) 4K, Atmos, DTS-X, Tidal, earc - Ezüst színű házimozi erősítő, távirányítójával, mikrofonjával.

A képek az eladásra kínált termékről készültek, az erősítő nem rendelkezik garanciával!

Gondosan csomagolva, futárral is tudom küldeni!

info:
A Marantz hangmestereinek legszélesebb körben hangolt hangszerei a legkiválóbb hangminőség biztosítására szolgálnak. Egyik elem sem hagyja el a Marantz hangmesterek kezét, szigorú tesztelés nélkül. Kényeztesd el magad a leginkább zenei hanggal, bármilyen forrásból.
Főbb jellemzők: 7.2 csatornás receiver 180 watt tiszta Marantz hanggal Current Feedback áramkör új Marantz HDAM-mel Dolby Atmos (5.1. 2-ig), DTS:X, Dolby Atmos magassági virtualizáció, DTS Virtual:X Beépített Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz kettős sávú támogatással (kettős antenna) 8 HDMI bemenet, 2 HDMI kimenet (párhuzamos) earc-vel 4K/60 Hz teljes sebességű jeltovábbítás, 4:4:4 szín felbontás, HDR10 és BT. 2020 Támogatja a Dolby Vision, a Hibrid Log-Gamma (Hlg), az earc és az Allm szabványokat Speciális videofeldolgozás analóg-HDMI átalakítással, 1080p és 4 k Ultra HD (30/25/24 Hz) felkonvertálással Automatikus alacsony késleltetési mód (Allm) az Xbox One-hoz Beépített Heos multi-room streaming, zene streaming és hangvezérlés Támogatja az Alexa, a Google Home és az Apple Siri hangvezérléseket (régiótól függően) Támogatja az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Spotify Free és Premium, az Amazon Music, Deezer, Tidal és még sok más egyéb szolgáltatást.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147357731

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn