Mancs őrjárat: Squad átalakító repülőgép szállító

15 990

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 11., 15:18
Üzleti

Leírás


Mancs őrjárat: Aircraft Pup Squad átalakító repülőgép-szállító főhadiszállás 30cm

Ismerd meg részletesen a terméket: PAW Patrol - Tengeri Főhadiszállás a Mancs Őrjárat Super Patrol Filmhez
Ez a fantasztikus játékuniverzum lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy valódi küldetésekre induljanak Stella és a Mancs Őrjárat csapatával. A PAW Patrol Tengeri Főhadiszállás nem csupán egy egyszerű játék, hanem egy teljes kaland, ahol a kicsik és nagyok újraélhetik a Mancs Őrjárat izgalmas pillanatait a Super Patrol Film alapján.

Ebben a rendkívüli játékuniverzumban megtalálod a PAW Patrol Tengeri Főhadiszállást, amely lehetővé teszi a járművek gyors indítását és izgalmas küldetések végrehajtását. Nyisd ki a csapot, és helyezd a járművet a felső hídra, hogy készen álljon a következő akcióra. A játékhoz tartozik egy teljes univerzum és egy Racer Pup Squad is, amelynek vezetője Stella, az egyik kedvenc karakter a Mancs Őrjáratból.

A Mancs Őrjárat népszerűsége állandóan növekszik, és ez a játék egy igazi kincs minden rajongónak. Ezzel a szórakoztató és interaktív játékkal a gyerekek újra és újra megtapasztalhatják a Mancs Őrjárat misztikus világát, és saját kreatív történeteket hozhatnak létre. Vezessék Stella-t és a többi kutyust különféle küldetések során, és segítsenek nekik megoldani a problémákat, amelyek az őrjáratok útjába kerülnek.

Az ilyen típusú játékok segítik a gyerekeket fejleszteni a képzelőerőt, a problémamegoldó készségeket, és közben remekül szórakoznak. Ez a PAW Patrol Tengeri Főhadiszállás készlet a Mancs Őrjárat világának egy részét hozza el otthonodba, és lehetővé teszi, hogy valósághűen szerepjátékot játszhass a kedvenc karaktereidkel. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy még mélyebben elmerülj a Mancs Őrjárat izgalmas világában!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146993649

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
szupishop.hu

Szupishop.hu (Erdei Krisztián e.v)

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn