Mamas and Papas 3 az 1-ben babakocsi

25 000

Ft

Kategória:

Eladó; Baba-mama; Babakocsi 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Márka:
Egyéb

Nem:
unisex
Típus:
Egyéb

Leírás

Eladó a képen látható 3 az 1 ben babakocsi. Sport, mózes, autós hordozó, lábzsákkal, esővédővel. adapterrel. Sportrész meghordítható, szinte vizszintesig dönthető. Alul masszív kosár a bevásárlások támogatására. Mi használtan vettük az 1. tulajtól.
A felületeken szokásos használatból eredő karcok / kopás (fogón kis vágás).
További hiányosságok:
- Sport Kupola vászon pár helyen kiszakadva, de profi módon masszívan javítva (messziről nem látszik, mi így vettük és évek alatt sem romlott semmit - állítólag az előző tulaj betette a mosógépbe....nehezen hittem el, de manapság nem csodálkozom semmin - fotózva)
- Sport Kupola vázának jobb oldali bekötési forgó pontjában egy kisebb műanyag darab kitörve. - Kupola mechanizmus tökéletesen működik, egyáltalán nem befolyásolja sem a működést sem a stabilitást - szintén a "mosógépes kaland" eredménye - tehát mi a kezdetektől így használtuk, nem okozott semmi problémát - fotózva)
- Sport övcsat belsejében egy kis műanyag eltörhetett ezért a csat középső kioldó gombja profilból nézve egy kicsit ferdén áll. De tökéletesn stabilan működik - mi azért kíméltük - tehát pl a gombot nyomva kapcsoltuk be. A mi 4 évünk alatt nem volt vele gond. - fotózva
- Hordozó árnyékoló kupolájának egyik merevítő pálcája hajlamos elhagyni a helyét. Sztem javítható, de nem merültem el benne, mert ritkán használt tétel és ha ki is ugrik, akkor is használható a kupola. - fotózva

A hoszúra nyúlt hibalista ellenére ajánlom, mert bár ezek a használhatóságot alapvetően nem befolyásolják, az árban messze tükrözve vannak, ugyanakkor a könnyű praktikus váz, a minőségi anyagok, a nagyfokú variálhatóság így is egy prémium márka szinvonalát képviselik.

Csak személyes átvétel.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146568766

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn