Június végén elvihető törpenyuszi, kisnyuszi, nyúl, törpenyúl, nyuszi!

5 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 21:17

Tulajdonságok

Szín:
Foltos

Fajta:
Törpenyúl

Életkor:
6 hónapos alatt
Ivar:
Nőstény, Hím

Leírás

Gyönyörű álló fülű törpenyuszi babák születnek hamarosan a Bambuszliget Törpenyuszi Királyságban lásd itt 2024 májusi alom:

Kiváncsian várjuk a várhatóan gyönyörű, színes selymes bundás kisnyuszikat, ide fogjuk feltenni a képeket, ha megszületnek! Június végén - július elején lesznek elvihetők.

Apukájuk Zsepi, aki fajtatiszta hermelin (kék szemű és hófehér). Anyukájuk Csöpi, egy kedves és gondoskodó fiatal anyanyuszi nagyon érdekes sötét-vadas rajzolattal. Anyai nagyijuk, Marcipán egy szürke (opál aguti) tünemény. Anyai nagyapjuk, Leó, zsemle színű (havanna türingiai) kisoroszlán.

Mindegyik szülő és nagyszülő tökéletesen megfelel a törpenyúl méretnek (egy-másfél kg), meg lehet nézni őket is Budafokon.
A nyuszik nálunk rengeteg gondoskodást kapnak: sokat vannak kézben, így már egészen kicsi kortól azt tanulják, hogy az ember a nyuszicsapat része, nem kell tőle félni. A kisnyuszik külső és belső élősködők ellen kezelve, kezdő elemózsia csomaggal és sok-sok jótanáccsal kerülnek új otthonukba.
Telefonos egyeztetés után szívesen látunk Budafokon. Ha szeretnél benézni hozzánk vagy előjegyezni egy kisnyuszit, keress minket bátran: . Június közepétől lehet őket majd kiválasztani, és ha megtetszik, lefoglalhatod.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147170027

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn