Logitech Squeezebox Duet hálózati zenelejátszó dobozával eladó

39 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

A Duet tulajdonképpen két készülék együttese: a Receiver és a Controller együtt egy olyan távvezérelhető zenelejátszót alkotnak, amely a korábban már ismert Squeezebox szolgáltatásait nyújtja a kezünkbe helyezett önálló kijelzős távvezérlővel támogatva. A kijelzőn így számítógép nélkül nézhetjük az albumok borítóit, a dalcímeket, lejátszási listákat, kedvenceink gyűjteményét, és így választhatjuk ki a keresett előadót, albumot, zeneszámot, zenetípust, stb...

A távvezérlő wi-fi kapcsolattal éri el a Squeezecentert az ingyenes zeneszerver programot , így nem feltétlenül kell a Receiver közelében lennünk, akár másik szobából is indítható, leállítható a zenehallgatás, válthatunk internetrádió-adót, állíthatunk hangerőt, azaz teljes mértékben távvezéreljük a zenehallgatást. És nem csak egy Receivert, hanem ha több lejátszó kapcsolódik a rendszerhez, bármelyiket irányíthatjuk, akár külön-külön, akár szikronban is hogy mindenhol ugyanaz szóljon. A távvezérlő tehát valójában egy saját kijelzős multoroom kontroller.

Audiophile High fidelity Wolfson� 24-bit DAC
digitális coax és optikai kimenet külső DAC-hoz
aranyozott RCA csatlakozók
MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, OGG kompatibilitás
internetrádiók vétele médiaszerver nélkül is
ingyenes Squeezecenter médiaszerver alkalmazás
Replaygain hangerőkorrekció
teljes ID3-Tag kompatibilitás
802.11g, 54 Mbites Wifi kapcsolat, WEP, WPA, WPA2
bridge over wifi képesség: az ethernet portra továbbítja a wifi netkapcsolatot
100 Mbit/s ethernet kapcsolat
frissíthető firmware
A Controller több, mint egy full extrás távvezérlő: kijelzője és wi-fi (g-s azaz 54 Mbit/s sebességű) kapcsolata mellett komoly CPU-val, és nyílt forráskódú operációs rendszerrel látták el a tervezők, emellett SD memóriakártyával bővíthető, és rendelkezik saját 3,5 mm-es sztereó jack hangkimenettel, amely már adja is a lehetőséget, hogy ez a távvezérlő egyben egy mobil zenelejátszó is lehet megfelelő alkalmazás fejlesztésével. Márpedig ha nyílt a forráskódja, akkor lesznek rá alkalmazások bőségesen, elég csak a Slimserver közösség által fejlesztett kiegészítőket, plugineket megnézni. Mivel wi-fi kapcsolattal akár az internetet is elérheti, egyértelműen meg fognak rá jelenni az online tartalmakat megjelenítő ill. megszólaltató alkalmazások is, pl. web böngészés, RSS olvasó, audió és videó stream lejátszás, és még sorolhatnánk mi várható a lelkes programozók révén...

A Controller egy töltést is adó bölcsővel, dokkolóval együtt kapható, ergonómiailag kitűnő a kialakítása, kijelzője 240x320 pixeles, 256e színes, remek képet adó TFT panelt kapott. A távvezérlő mozgásérzékelővel ellátott, azaz csak akkor kapcsolja be kijelzőjét, ha felemeltük az asztalról ezzel is kímélve az akkut.

A Squeezebox Controller főbb jellemzői:

2,4"-es, 240×320 pixeles, 256 000 színű TFT kijelző
200 MHz-es Samsung ARM CPU
64 MB flash RAM
frissíthető firmware
64 MB gyors operatív RAM
SD memóriakártya bővítőhely
mozgásérzékelő automata bekapcsoláshoz
cserélhető 1 250 mAh-s akkumulátor
802.11b és g wi-fi kapcsolat
WEP, WPA és WPA2 titkosítás
3,5 mm jack sztereó fülhallgató kimenet
méretei: 156,2 mm × 50,8 mm × 18,8 mm
tartozék: bölcső hálózati töltővel
Feltétlenül javasoljuk, hogy a Squeezebox Classic leírását és részletes tesztjét is olvasd el, a Duet használata szempontjából sok információ érvényes az ott leírtakból, illetve esetleg bővíthető a Duet csomag egy, vagy több Classic lejátszóval is, multiroom rendszer kiépítésekor.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145989728

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn