Lewandowski (Barcelona) FIFA 365 2024 GOLD Time Machine focis kártya

490

Ft

Feladás dátuma:

márc 28., 06:14

Leírás

Szia!
Ha van két perced, kérlek, olvasd végig a hirdetést. Ha a gyerekeid által szekált, őrületbe kergetett, felbujtott, vagy akár lázba hozott (ilyen is van:) szülő vagy, akkor végképp!
Megjelent a Panini FIFA 365 immár kilencedik, 2024 névre hallgató sorozata. Ebben a hirdetésben a GOLD kategóriába tartozó Robert Lewandowski (Barcelona) Time Machine kártyáját kínálom eladásra. Sorszáma: Gol4.
Személyesen Budapesten tudom átadni (a város különböző helyein), legalábbis amíg nem lesz újra nemzeti szobafogság, de postázom is, ha utalsz.

Az árakat igyekszem úgy belőni, hogy tükrözzék a kártya ritkaságát, bekerülési költségét, népszerűségét (ami visszahat a ritkaságára) és legfőképpen racionális választást kínáljak az adott kártya esetében. A sorozatban a GOLD egy valamelyest erősebb kártyatípus, s van köztük néhány, amely érezhetően ritkább az átlagnál.

Összességében akkor érdemes tőlem kártyát venni, ha:
1, A sorozat már majdnem kész, de még kb. 10-20 sorszámozott kártya hiányzik: ilyenkor a cserelehetőségek befulladnak, veheted a kártyákat dobozszámra, a már meglévők ismétlődnek. (A legtöbben nem jutnak el idáig, mert egy Panini-sorozatot közel 100 ezer forint összerakni, a ritka limitáltakkal együtt inkább többszöröse.)
2, A sorozat egésze nem lényeges, a fene se költ rá ennyit. De néhány csapat legyen teljes. Az érzés miatt érdemes mégis megvenni néhány tasakot, egy-egy blistert, nagy dobozt (bár már az is egy érzés, hogy 4900-ba kerül) de aztán költséghatékonyabb rárepülni a hiányzó Real Margit, Barcelona, Bayern, MU stb. kártyákra (akár nálam).
3, Csak a kedvencek fontosak, a Mbappé meg a Haaland meg a bajuszát Pedri. Ilyenkor szintén egyszerűbb megvenni azt a 2-5 kártyát, ami egy-egy sztárról készült persze más is pont őket fogja akarni.
4, Most kell, de azonnal mert ajándékba lesz, mert névnap, születésnap, bizonyítvány, első áldozás, ötödik elem vagy hetedik kereszt. Vagy elveszett, ellopták (ne vigyetek Mbappé lapokat a suliba), kimostátok, megrágta a nyúl, vagy mert az Ubulnak már megvan.
5, Végül vannak kártyák, amelyeket itthon nem forgalmaz a Panini/Lapker felnőtt gyűjtő vagyok, nálam sokszor ezeket is megtaláljátok. Szoktak lenni például skandináv extra lapok, meg mostanában görögök, illetve itthon nem kibocsátott limitált kártyák.

Ezen felül a FIFA365 2024 sorozat és korábbi gyűjtemények más kártyáit is megtalálod nálam így, ha már is érdekelne, kérdezz rá telefonon vagy üzenetben.

Nézz szét más hirdetéseim között is, de ha egész konkrét elképzelésed van, akkor inkább írj rám, vagy hívj fel. Ha nem egészen konkrét, akkor meg azért hívj. Ha sms-t írsz, inkább hívj vagy hagyj e-mailcímet!
Ha nem látod, kérdezz rá, mert van. Ha nincs, de kellene, lesz. Ha nem lesz, sose volt. Rendszerint az is felmerül, csere érdekel-e sajnos, ha tudnánk cserélni, nagy valószínűséggel már ismernénk egymást. Viszont, ha több mindent veszel, (pláne, ha nem csak a Barca, Real kártyák közül válogatsz) szívesen adok ajándékkártyá(ka)t is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146670832

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn