Lenovo Legion laptop eladó 17 colos , gamer, Rtx 2060 6 Gb Gddr6 192 b

259 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 22:33
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
500 GB - 1 TB

CPU típus:
Intel Core i5

Felbontás:
1920x1080

Operációs rendszer:
Windows

Méret:
15.6'' felett

Típus:
Notebook

Márka:
Lenovo

Leírás

Lenovo Legion laptop eladó 17 colos , megkímélt szép állapotban , hibáktól mentesen , frissen telepítve és pasztázva azonnal használható , töltővel együtt.

Személyes átvétel előzetes egyeztetés alapján megoldható!

Processzor gyártó
Intel Core i5 9300H

Processzormagok száma 4 mag és 8 szál 2.4 GHz 4.1 GHz

Kijelző

Kijelző átmérő 17.3 inc Full HD IPS

Tükröződésmentes

Felbontás 1920 x 1080

Memória

Memória kapacitás 16 GB DDR4 2666 MHz

Merevlemez

Tárhely típusa


SSD + SSD

SSD kapacitás


512 GB , m2

SSD kapacitás


128 GB , sata

Videokártya

Videókártya típusa Dedikált nvidia Geforce Rtx Rtx 2060 6 GB Gddr6

Multimédia

Webkamera
HD Audió
Mikrofon Hangszóró
Hangszóró márka Harman
Csatlakozás & Portok
1 x Mini Displayport 1 x USB 3.1 1 x HDMI 1 x RJ-45 1 x USB 3.1 type C 2 x USB 3.1 Gen 1

Wireless 802.11 ac 2x2

Bluetooth verzió 4.2

Asztali számítógépes játékhoz hasonló élmény, útközben

Az általában csak asztali számítógépeken elérhető hihetetlen teljesítményt nyújtó 9. generációs Intel Core laptop processzorok olyan asztali játékélményhez hasonló körülményeket biztosítanak, amelyeket bárhová el lehet vinni. A legfeljebb 4,1 GHz-es Turbo-val, 4 maggal és 8 szállal a processzorok által üzemeltetett Legion laptopok elegendő erővel rendelkeznek az AAA játékok kezeléséhez.


A Windows 10 a felejthetetlen játékélményt jelenti

Új laptopok Windows 10-zel és a legújabb Intel-lelCore processzorokkal a tökéletes játékélmény jegyében készültek, kezdve a 4K felbontású játékok futtatásától a HDR-es megosztásig.*Legyen Öné a sebesség, az erő, a teljesítmény és a reszponzivitás előnye. A Legion laptopokkal ráadásul sokkal vékonyabb, könnyebb gépen játszhat, amik emellett még kiemelkedő üzemidőt is biztosítanak



A játékélmény új generációja

NvidiaGeforce RtxAz új Nvidia támogatásávalTuringGPU architektúra és a forradalmi Rtx platform. Az Rtx grafika valós idejű sugárkövetést, mesterséges intelligenciát és programozható árnyékolást biztosítanak.


A játék új megjelenése

A régi, nagyméretű játék laptopok már eltűntek, és most itt az ideje, hogy a helyüket átvegye egy olyan gép, amely méltó hozzád, kívülről elegáns, belülről vad. A 25 mm-es vékony és 2,9 kg könnyű Lenovo Legion hordozható számítógépet úgy alakították át, hogy megfelelő egyensúlyban legyen a felejthetetlen játék közbeni teljesítmény és a praktikus hordozhatóság között.


Még több erő minden milliméteren

A szakértői kivitelezés túlmutat a tervezésen. A megalkotása több ezer mérnöki munkaóra eredménye azért, hogy egy erős és vékony laptopot kínáljunk a felhasználóknak. A DDR4-memória, a Pcie SSD-tároló és más eszközök támogatása érdekében mérnökeink ötvözik az akkumulátor, az I / O elhelyezés, a termálok és az alaplap tervezését, hogy a legjobb hardvert egy nagy teljesítményű laptopba csomagolják.


Feszegesse a játékok határait

A vékony kávának köszönhetően a több mint 2 millió pixelt kínál a 17.3" FHD kijelzőhöz. 300 nits fényerővel és egy IPS Antiglare képernyővel kombinálva ez a laptop életre kelti a kedvenc játékait és magával ragadó játékmenetet biztosít.


Csöppenjen bele az akció közepébe

Dolby Atmoslenyűgözően precíz és valósághű hangzással repíti a játékba, elsöpörve minden külső tényezőt. Egy lépéssel a térhangzás előtt járva a Sound Radar versenyelőnyt biztosít más megoldásokhoz képest. Ezzel biztosan megtudja, hogy honnan érkeznek a különböző hangok és meghallja még azokat a neszeket is, amelyek fokozzák a játékban való elmélyülést a még teljesebb játékélmény érdekében.


Itt az idő a játékra

Az intenzív tűzharcok a leggyorsabb reagálást követelik meg, a billentyűzete pedig a legjobb irányítást teszi lehetővé, hogy mindig az ellenfelek előtt legyen egy lépéssel. A teljes méretű billentyűzet 100%-ban anti-ghosting, icue RGB világítással rendelkezik és 1 ms-nál kevesebb válaszidőt biztosít, plusz vízlepergető, hogy a vízcseppeknek is ellenálljon. A Windows gesztusvezérlésekkel együttműködve igazi kényelmet nyújt munka vagy játék közben is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147394325

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn