Launch X431 V+ 4.0 készlet + X431 X-PROG 3 kulcsprogramozó

799 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Bővebb infó és rendelés a webshopban:


Launch X431 V+ 4.0



Mi az X431 V teljes rendszerdiagnosztikai eszköz?

Az X-431 V egy új Android-alapú járműhiba-diagnosztikai eszköz, amelyet internetes alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. A Launch fejlett diagnosztikai technológiáját örökölte, és a járművek széles skáláját fedi le, erőteljes funkciókkal rendelkezik, és pontos teszteredményeket biztosít.

A járműdiagnosztikai csatlakozó és a különféle mobil intelligens terminálok közötti Bluetooth-kommunikáció révén eléri az X-431 sorozatú teljes autómodell és teljes rendszerű járműhiba-diagnosztikát, amely magában foglalja a DTC-k kiolvasását, a DTC-k törlését, az adatfolyam olvasását, az aktiválási tesztet és a speciális funkciókat.



Launch x431 V legújabb verziója:

A CPU frissítése 1,4 GHz-ről 2,0 GHz-re.
Wifi frissítés 2,4 GHz-ről 2,4 GHz/5 GHz kettős frekvenciára.
A kamera elöl 200 W-os, hátul 500 W-os pixelekkel rendelkezik.
Rendszerfrissítés Android 9.0-ra, okosabban működik.
32GB tárkapacitás + 128GB bővített memória, üzemi ram 3GB.
Javítva a 2019-es év akkumulátor-élettartam problémáját, most közel 10 óra folyamatos használat lehetséges egyetlen feltöltéssel.
Gyorsabb frissítési gyakoriság.
Kulcsok programozása: Kulcsok hozzáadása, törlése és újraprogramozása, intelligens kulcsok újraírása, intelligens kulcs ECU cseréje, gyújtásgomb cseréje, kulcs visszaállítása: Kulcs újratanulása.

(Megjegyzés: ez a kulcsprogramozási funkció Nem univerzálisan kompatibilis. Kérjük, ellenőrizze a kompatibilitást, ha szükséges.)



Többnyelvű támogatás:

Angol, olasz, német, japán, orosz, francia, spanyol, portugál, lengyel, Törökország, holland, görög, Magyar( részleges ászf), arab, dán, koreai, perzsa, román, szerb, finn, svéd, cseh.



Frissítés és garancia:

2 év ingyenes frissítés és 1 év garancia. Fontos! A frissítése nem kötelező, az eszköz tökéletesen működik az utolsó frissítési adatokkal bármeddig!







Launch X431 V funkciói és jellemzői:



Teljes rendszerdiagnosztikai funkció:

Az X-431 V képes diagnosztizálni az elterjedt ázsiai, európai, amerikai és kínai járműmodellek elektronikus vezérlőrendszerét. A teljes körű autómodellek és a teljes autórendszer-diagnosztika révén egy professzionális autódiagnosztikai eszközről beszélhetünk. Beleértve: ABS-rendszer, ECM-rendszer, SAS-rendszer, Tpms-rendszer, Ckp-tanulás, Immo-rendszer, DPF-rendszer, SRS-rendszer, Fojtószelep-helyzet visszaállítása, Akkumulátor-rendszer, Olajszerviz-rendszer stb. A diagnosztikai funkciók a következők: DTC-k olvasása, törlése, adatfolyam olvasása, speciális funkciók stb.; Aktív tesztelés és kétirányú vezérlés: Kétirányú vezérlés, amely információk kérésére vagy modulok parancsolására szolgál meghatározott tesztek és funkciók végrehajtására. Például az x431 V képes relék, befecskendezők, tekercsek működtetésére, vagy rendszertesztek végrehajtására, stb. A mágnesszelepet és a működtetőket is működteti az aktív teszteléshez a hiba egyszerű azonosítása érdekében. A kétirányú funkciók meglehetősen kiterjedtek. Ha például megnyit egy szelepet, látja a különbséget az alapjárati reakció és az oxigénérzékelő feszültség között.



30 speciális funkció:

Motor/ ABS/ SRS/ sebességváltó visszaállítása, ABS légtelenítés, befecskendező szelep kódolás, sebességváltó visszaállítása, SAS visszaállítás, Tpms visszaállítás, DPF visszaállítás, Immo visszaállítás, BMS visszaállítás, ETS visszaállítás, olaj visszaállítás, fék visszaállítás, AFS visszaállítás, EGR adaptáció, Sebességváltó, Napfénytető, SUS Reset stb.



10 000+ autómodellt támogat:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 126558839

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn