La Sportiva Aequilibrium ST Gtx Magashegyi Bakancs - black/yellow

90 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
fekete

Típus:
sportos, bakancs, túracipő

Méret:
41.5

Márka:
Egyéb

Leírás

A La Sportiva Aequilibrium ST Gtx magashegyi bakancs tökéletes választás lesz a téli túrázáshoz. A bevált technológiákkal támogatva maximális biztonságot fogsz tapasztalni a legmeredekebb lejtőkön való átkelés során.

A rendkívül tartós és könnyű anyagokból készült bakancssúlya kisebb, mint az Aequilibrium LT Gtx-é .A csizma emellett speciális védelmi rendszerrel van ellátva, amely megakadályozza, hogy a hó bejusson a csizmába, ami a félautomata kramponok felszerelésének lehetőségével együtt igazi speciális célú téli csizmává teszi a csizmát.

Ez a modell a 3D Flex System konstrukciónak köszönhetően korlátlan mozgásszabadságot biztosít. Előnye lesz a precizitás minden egyes lépésnél, és ezáltal a csizma biztonsága.

A La Sportiva Aequilibrium ST Gtx hegymászócipő Gore-TEX�Performance Comfort Footwear membránnal rendelkezik. Magas fokú vízszigeteléssel rendelkezik, ugyanakkor megőrzi a bőr légáteresztő képességének egy részét is, ami megkönnyíti a felesleges nedvesség elvezetését.

Ez a modell rendkívül tartós, Nylon 60.6 anyagból készült felsőrésszel és Honeycomb Guard megerősítésekkel rendelkezik. A felsőrész külső része gumibakancsot is tartalmaz. A csizma puha szövet hóvédővel is rendelkezik, és fejlett Vibram� márkájú külső talpbetétet használ, amely kiváló tapadást biztosít szinte bármilyen terepen. A talp Impact Brake System technológiával is rendelkezik, amely rendkívül jótékony hatással van a cipő viselkedésére fel- és leszálláskor.

Az Aequilibrium sorozat cipőinek megkülönböztető eleme a forradalmi sarokszerkezet. Dupla, a Double Heel technológiával. Célja, hogy drámaian javítsa a fékezést ereszkedés közben, valamint hogy még simább, egyenletesebb gördülést biztosítson a lábnak, csökkentve a fáradtságot az ambiciózus hegyi kihívások során.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146314546

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn