LEGO Star Wars 75309 Köztársasági hadihajó Republic Gunship! Új!

139 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 2., 10:16
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Star Wars

Leírás

Valami különleges vagy már egy régen kifutott és kifejezetten gyűjteménybe való, esetleg nagyobb elemszámú LEGO készletet keresel? A legjobb helyen jársz!:)

Gyűjteményem felszámolása miatt eladó a képen látható új, bontatlan dobozos LEGO Star Wars 75309 Köztársasági hadihajó Lego Republic Gunship Star Wars köztársasági hadihajó készlet!

Igazi gyűjteménybe való darab, de ajándéknak is tökéletes, összerakni meg pláne!

Kérem, hogy tekintsd meg a többi LEGO készletemet is!

Személyesen átvehető Debrecenben vagy havonta pár alkalommal Budapesten is (ezzel kapcsolatban kérlek, hogy előzetesen telefonon egyeztessünk), illetve az M3-as autópálya teljes szakaszán, de posta (GLS/Foxpost) is ok!

Postázás esetén egyáltalán nem szükséges előre utalni a vételárat és a csomagküldés díját sem, mert szívesen küldöm utánvéttel is! Ha ezt a fizetési módot választod akkor a hirdetésem alatt a "Szállítással kérem"/"Házhozszállítással kérem"gombra kattintva közvetlenül a Jófogás rendszerén keresztül kétféleképpen (GLS/Foxpost) is megrendelheted a terméket! A szállítási díj mindig automatikusan hozzáadódik a termék árához, így azt is csak a csomag átvételekor kell kifizetned! Kérem viszont, hogy csak abban az esetben rendeld meg a terméket, ha át is tudod/fogod venni! :) Köszönöm!

- A Foxpost csomagautomatás küldés díja a csomag méretétől és súlyától függetlenül mindössze 1699 forint! A 150.000 forint feletti vételár esetén kérem, hogy előzetesen egyeztessünk!

- GLS házhoz/GLS csomagpontra történő csomagküldés díja a csomag méretétől és súlyától függetlenül mindössze 3390 forint! Ez a leggyorsabb, mert a feladást követő napon kiszállítják!

A csomagot 12 órán belül postázom/automatába helyezem, a csomagolásról és a postázásról pedig képet is küldök! Sérülésmentesen kapod meg a terméket, ezt garantálom, a csatolt képeken és az eddigi értékeléseim alapján láthatod, hogy nagy gondot fordítok a készletek csomagolására (erős, dupla kartondoboz, térkitöltő anyag, stb.)!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147488807

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn