LEGO 21348 Dungeons & Dragons A vörös sárkány meséje LEGO Dungeons

112 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 12:11
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

Eladó a képen látható új, bontatlan dobozos LEGO Ideas 21348 Dungeons & Dragons A vörös sárkány meséje LEGO Dungeons vörös sárkány készlet!

Fontos információ!

A képek között látható hibátlan, karcmentes, gyári barna kartonos készletet kínálom eladásra!

Igazi gyűjteménybe való darab, de ajándéknak is tökéletes, összerakni meg pláne!:)

Kérem, hogy tekintsd meg a többi LEGO készletemet is!

Személyesen átvehető Debrecenben vagy havonta pár alkalommal Budapesten is (ezzel kapcsolatban kérlek, hogy előzetesen telefonon egyeztessünk), illetve az M3-as autópálya teljes szakaszán, de posta (GLS/Foxpost) is ok!

Postázás esetén egyáltalán nem szükséges előre utalni a vételárat és a csomagküldés díját sem, mert szívesen küldöm utánvéttel is! Ha ezt a fizetési módot választod akkor a hirdetésem alatt a "Szállítással kérem"/"Házhozszállítással kérem"gombra kattintva közvetlenül a Jófogás rendszerén keresztül kétféleképpen (GLS/Foxpost) is megrendelheted a terméket! A szállítási díj mindig automatikusan hozzáadódik a termék árához, így azt is csak a csomag átvételekor kell kifizetned! Kérem viszont, hogy csak abban az esetben rendeld meg a terméket, ha át is tudod/fogod venni! :) Köszönöm!

- A Foxpost csomagautomatás küldés díja a csomag méretétől és súlyától függetlenül mindössze 1699 forint! 150.000 forint feletti vételár esetén kérem, hogy előzetesen egyeztessünk!

- GLS házhoz/GLS csomagpontra történő csomagküldés díja a csomag méretétől és súlyától függetlenül mindössze 2990 forint! Ez a leggyorsabb, mert a feladást követő napon kiszállítják!

A csomagot 12 órán belül postázom/automatába helyezem, a csomagolásról és a postázásról pedig képet is küldök! Sérülésmentesen kapod meg a terméket, ezt garantálom, a csatolt (csak illusztrációnak szánt) képeken látszik, hogy nagy gondot fordítok a készletek csomagolására (erős, dupla kartondoboz, térkitöltő anyag, stb.)!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147134105

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn