Kategória:
Feladás dátuma:
ma, 12:12LALLEMAND Kölsch, sörélesztő 11 g (3031) (Kategória: Lallemand)<p> </p>
<p></p>
<p>A Lallemand Köln (Kölsch) ideális hagyományos Kölsch stílus
és más semleges ale-k készítéséhez. Az élesztő semleges jellege
kiválóan hangsúlyozza a finom komlóaromákat, miközben kellemes
gyümölcsös észtereket termel.</p>
<p>Az alacsonyabb hőmérsékleten való erjesztés semlegesebb
karaktert biztosít, míg a magasabb hőmérséklet erőteljesebb
gyümölcsös észterprofilt eredményez. </p>
<p>A következő sörtípusokhoz ajánlott: Kölsch, semleges ale-k</p>
<p>Erjesztési hőmérséklet: 12-22C</p>
<p>Ideális hőmérséklet: 15-22C</p>
<p>Lallemand Köln is ideal for brewing beers in the traditional
Kölsch style and other neutral ales. The neutral character of this
yeast accentuates the delicate hop aromas with subtle fruity
esters.
<br />
<br />Colder fermentation ensures a more neutral character, while
warmer fermentation will achieve a stronger fruity ester profile.
Suitable for primary fermentation for beers up to 9% ABV.
<br /> </p>