Kurkuma gyömbér komplex szabványosított, 1800 mg (adagonként), 120 Gyo

7 200

Ft

Feladás dátuma:

máj 21., 19:09
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Vitaminok, nyomelemek, táplálék kiegészítők

Leírás

Kurkuma gyömbér komplex szabványosított, 1800 mg (adagonként), 120 Gyorsan oldódó szoftgél.

Teljesen új bontatlan csomagolásban , szavatosság 2027. 3 hó. Amerikai termék , amerikában gyártva!!!

Posta , futár , foxposttal küldés megoldható utánvéttel is!

Adagnagyság: 2 Gyorsan oldódó szoftgél

Adagonkénti mennyiség % Napi érték (Né)

Kurkuma Gyömbér komplex

Kurkuma (Curcuma longa) (gyökér) (10:1 kivonatból), Kurkuma-kivonat (Curcuma longa) (gyökér) (Beállítva 95% kurkuminoid tartalomra), Gyömbér (Zingiber officinale) (gyökér) (10:1 kivonatból)

1.800 mg

*

Kínai csüdfű (Astragalus membranaceous) (gyökér) ( 50 mg 4:1 kivonatból)

200 mg

*

Feketebors-kivonat (Piper nigrum) (gyümölcs) (Beállítva 95% piperin tartalomra)

1 mg

*





További összetevők:

Napraforgóolaj és/vagy rizskorpaolaj, Zselatin, Növényi glicerin, Napraforgó lecitin és/vagy szójalecitin, Sárga méhviasz, Kalcium-karbonát, Sárga oxid (szín)

Mi az a kurkuma?

A kurkuma széles körben népszerűvé vált a növényi hagyományos fő összetevője, a "kurkumin" miatt. Az indiai ayurvédikus hagyományok alapköve, ahol évszázadok óta fűszerként használják! Ez a Curcuma longa növények által termelt élénk sárga vegyi anyag egyike a számos kurkuminoidnak. A kurkumin egy nagyon kedvelt összetevő, és olyan színnel rendelkezik, amely a kurkuma "arany standardját" képviseli, mint gyógynövényt.
Mi az a gyömbér?

A gyömbér növény erős táplálkozási tulajdonságokkal is rendelkezik. Hosszú története van a kulináris fűszerként való használatnak, és kiegészítő formában is megtalálható. A folyékony gyömbér, a gyömbértea, a kapszulák és a tabletták mind módja annak, hogy élvezze ennek a csodálatos gyógynövénynek az előnyeit.

Ezt a dinamikus duót zökkenőmentesen párosítottuk egyetlen képletben! Kiegészítőnk erős kurkuma kivonatot (Curcuma longa) tartalmaz (standardizált, hogy 95% kurkuminoidokat tartalmazzon)

95% kurkuminoidok) és gyömbér (Zingiber officinale) a szinergikus hatás érdekében. A következőket is kínálja:

- Astragalus gyökér, 200mg

- Fekete bors kivonat (standardizált, hogy 95% piperint tartalmazzon)

- Kényelmes, gyorsan oldódó lágykapszulák

Büszkén kínáljuk Önnek a prémium vitaminok és kiegészítők folyamatosan növekvő választékát, amelyek célja, hogy segítsenek elérni céljait, az iparág legjobb ár-érték arányában! Az előny a választék mélységében rejlik. A Piping Rock több ezer egyedi terméket szállít minden korosztály számára férfiak és nők számára. Fejlett választékunk porokat, lágyzselatikákat és folyadékokat tartalmaz, amelyek minőségi összetevőket tartalmaznak, és a világ minden tájáról származnak. Folyamatosan új formulákat adunk hozzá GMO-mentes, vegán, organikus és gluténmentes lehetőségekkel, hogy kielégítsük minden táplálkozási igényét. Robusztus étrend-kiegészítő termékcsaládunk naponta fejlődik, mivel következetesen arra törekszünk, hogy a világ bármely pontján megtalálható legjobb készítményeket nyújtsuk Önnek!
Piping Rock minőség

Megtalálta a legjobb forrást vitaminokhoz és kiegészítőkhöz a Piping Rocknál. Kiváló formuláinkat élvonalbeli GMP (Good Manufacturing Practice) tanúsítvánnyal rendelkező létesítményeinkben készítjük. Termékeinket harmadik fél, FDA által bejegyzett ügynökségekkel ellenőrizzük az azonosság, a minőség, az erő és a tisztaság biztosítása érdekében. Minden termék több száz folyamat közbeni és gyártás utáni ellenőrzésen megy keresztül. Biztosíthatjuk, hogy a címkénken minden összhangban van azzal, ami termékeinkbe kerül. Minden általunk gyártott termékkel kiemelkedő tisztaságot, hatékonyságot, biztonságot és innovációt garantálunk.

Gluténmentes
GMO-mentes
Mesterségesízesítő-mentes
Mesterségesédesítő-mentes
Tartósítószermentes

Búzamentes
Élesztőmentes
Tejmentes
Laktózmentes

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147921623

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn