Kozmetikum: púderkompakt, szemhéjpúder, szemceruza, újak

450

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan
Típus:
arc

Leírás

1. kép: bal oldali Jonson, mellette jobbra /-/ Ados márkájú púderkompakt Elkelt!, a képen alul a bal oldali arcpír Jane Hellen, mellette jobbra szemhéjfesték 4 részes Elisabet márkájú szemhéjfesték.
2. kép: az előzőek bezárt állapotban.
A meghirdetett ár egy darabra értendő.Ha kettőt vesz, 800.- Ft-ért elviheti.
3.kép: A képen:fölülről lefele haladva 2 vastag szemceruza, 1 kék, 1 arany, dupla szemceruza kétféle barna szín, hosszú szemceruzák 17, 5 cm-esek, 1 fekete, 1 sötétbarna, 1 középbarna, 2 normál hosszúságú zöld szemceruza különböző színárnyalat, szájkontúr ceruza 1 hosszú és egy rövid különböző színárnyalat.
A 190.-Ft-os ár a rövid vékony szemceruzára és a rövid szájkontúrra vonatkozik. A többi darab nagyon kedvező áron, 290.- Ft-ért vásárolható. Vásárlás két darab választása esetén lehetséges.
Találkozási pont / vasárnap és ünnepnap kivételével/ lehet az V. ker. /Astoria, Boráros tér/ vagy a XII. ker. /MOM pláza/ és ezek vonzáskörzete, valamint csak a 2.4. metró vonala
Telefonszámom publikus, ha a telefonszám mutatására kattint jobb oldalon, előhívható és felhívhat vagy SMS-t írhat, gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velem.
Kérésre előreutalással sérülésmentes csomagolásban postázom, kis méretük, súlyuk miatt ajánlott küldeményként olcsóbban postázhatóak, sima postával a legolcsóbb.
Ha van kedve, nézze meg a többi hirdetésemet, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt találhat játékokat, felnőtteknek használati tárgyakat és minden korosztálynak jó minőségű ruhaneműt is nagyon kedvező áron.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146399353

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn