Korg nanokontrol2 szép állapotban, 1 hónap garancia A nanoseries2 kon

9 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 8., 14:29
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
egyéb

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Korg nanokontrol2 szép állapotban, 1 hónap garancia

A nanoseries2 kontrollerek ideális kiegészítői a 37 billentyűs Korg microkey (natural-touch) billentyűzetnek. A kettős USB hub portok lehetővé teszik, hogy bármelyik két nanoseries2 vezérlőt közvetlenül a microkey-hez csatlakoztassa, így létrehozhatja saját, kibővített vezérlőközpontját bármely zenei produkciós rendszerhez.

Kényelmes, kompakt vezérlő egyszerű beállítással és villámgyors használattal.
A nanokontrol2 egy olyan testben, amely tökéletesen elfér a laptopja előtt, nyolc csatornát kínál a zenei szoftverek vezérléséhez szükséges vezérlőkkel. A nanokontrol2 egy speciális szekcióval is rendelkezik a pásztázás vezérlésére. A gondosan kiválasztott gombok tökéletesen együttműködnek a szoftverrel, így a kezelés egyszerű és intuitív. Számos szoftvercím támogatott - beleértve a főbb DAW-programokat is -, ami nagymértékben csökkenti a bonyolult beállítások és kábelezés szükségességét.

A DAW vagy SW szintetizátor teljes körű vezérlése.
A nyolc csatorna mindegyikéhez gomb, fader és három kapcsoló tartozik, azaz a pan, a hangerő és a solo/mute/record paraméterek. Ez az elrendezés valódi könnyebbséget jelent a több csatornán történő felvétel automatizálásakor. Van egy Marker gomb is, amely leegyszerűsíti a markerek elhelyezését a dal fontos pontjain, a hatékonyabb felvétel és dalgyártás érdekében. Ha SW szintetizátort használ, akkor a paramétereket a kívánt vezérlőkhöz rendelheti, amelyek a könnyű vezérlést szolgálják. Használja például a fadereket az ADSR burkológörbe-generátor vezérlésére, a gombokat a szűrő küszöbfrekvenciájának és rezonanciájának vezérlésére stb.

Korg Kontrol Editor szoftver.
A Nanokontrol2 a "Korg Kontrol Editor" szoftverrel működik - amelyet ingyenesen letölthet a Korg weboldaláról. Miután letöltötte a számítógépére, használja azt a részletes paraméterbeállítások elvégzéséhez. Megadhatja például a minimális és maximális értékeket az egyes Vezérlésváltás paraméterek értékeihez.

USB energiatakarékos beállítás.
Csak egy USB-kábelt kell csatlakoztatnia a számítógépről a nanokontrol2-hez, és máris egy gyors, hordozható zenei produkciós rendszerrel rendelkezik. A tápellátás és az USB-MIDI-adatok egy kábelen keresztül haladnak, így tiszta és egyszerű környezetben dolgozhat.
A leírás gép által fordítva
A teljes leírás megjelenítése
Paraméterek
Bemenetek:miniusb
Szín:Fekete
USB_midi:Igen
Szélesség:325mm
Mélység:83mm
Magasság:30mm
Tömeg:0,3kg
Gyártás helye:Kína

Akár Házhoz-szállítással is!!

Ár: 9.990Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146919043

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn