Kombucha tea készítéshez gomba, egészséges

900

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Tiszta háztartásból.
Jó minőségű kombucha gombát tudok adni, kisebbet, nagyobbat, igény szerint. Kombucha tea készítésben is segítek.
A kombucha ital egészségmegőrző tuljadonságairól bőven van információ a neten.
A kombucha (és az erjesztett kvasz) ősrégi népi- és házi gyógyír. Hatékony probiotikum, amely legalább ezer éve áll az egészség szolgálatában.
Köznapi megnevezésével ellentétben a kombucha nem igazi gomba, hanem háromféle élesztőgomba és többféle baktérium alkotta közösség. Igazi egészségelixír, amely az immunrendszer megerősítésével segít fenntartani vitalitásunkat. Nagyszerű méregtelenítő, hozzájárul a rák és az ízületi betegségek megelőzéséhez, helyreállítja a bélflórát, természetes antibiotikumként elpusztítja a baktériumokat és még fiatalít is.

A kombucha más néven mandzsúriai gombát Kínában már időszámításunk előtt kétezer évvel használták. Ekkor próbálkoztak meg ugyanis először azzal, hogy a gabonaféléket és a zöldségeket erjesztéssel tegyék tápanyagokban gazdagabbá, egészségesebbé. Nagy mennyiségben termel vitaminokat, aminosavakat, antibiotikus anyagokat és enzimeket, ezeknek köszönhetően számtalan, teljesen különböző betegség és diszfunkció helyrehozásában vehetjük hasznát. Nem véletlen, hogy Kínában a kombucha teát a halhatatlanok italaként emlegetik.

Bp, Mammut II.-nél átvehető.

--

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145755320

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás