Kis növényhatározó és Állatismeret remek okosító régi könyvek

2 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 16., 13:33
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Felső tagozatos

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

pesten 4 10 14 15 ker átadjuk postázunk elrakjuk használt de egyben van kettő 2500.-csak de van sok könyvünk minden más ha többet viszel megegyezünk

Kis növényhatározó régi kiadás 2500.-
Őszinte örömömre szolgál, hogy néhány bevezető szót írjak kitűnő tanítványom és munkatársam, dr. Simon Tibor egyetemi docens, a biológiai tudományok kandidátusa Kis Növényhatározójához. A középfokú biológiai oktatásban nélkülözhetetlen a környezetünkben élő növények és állatok megismerése. Egyben minden további növénytani tudás, kutatás alapja is a növényismeret. A növénytani oktatás szervesen egészül ki a gyakorlati megismeréssel, és ennek célját szolgálja e könyv. Nagyon örvendetes, hogy a Művelődésügyi Minisztérium illetékes szervei egy ilyen segédkönyv szükségességét felismerték és annak kiadását elrendelték. Mert hiszen nemcsak a biológiatanítás, hanem a mindennapi gyakorlati élet számára is fontos elsősorban mezőgazdaságunk termesztette növények és azok gyomjainak ismerete, de milyen örömül szolgál később, a természetjáró felnőttnek is erdők, rétek, vizek virágjainak felismerése! A szerző helyesen válogatta össze az anyagot és jól, könnyen használható határozókulcsokat írt. Munkáját nemcsak kiegészíti, de nagymértékben emeli a mintegy 300 növény jól sikerült színes képe is, amelyek dr. Csapody Verának, az ismert növényfestőnek művészi kezét dicsérik.

állatismeret könyv Varga Zoltán: Állatismeret 500.-

Könyvünk átdolgozott kiadása a népesebb hazai állatcsoportok határozójaként is alkalmazható. Rendszertani felosztása a legkorszerűbb felfogáson alapul. A színes, rajzos fajismertető táblák szöveges élőhelyi és életmódbeli jellemzőkkel egészülnek ki. Kiadványunkat minden természetszerető embernek ajánljuk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147108788

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn