KiroMed Delta orvostechnikai gerincnyújtó pad (denevérpad, gerincpad)

company_logo

93 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 21., 10:11
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Videós ismertetőanyaggal az összeszerelésről és a szakszerű, biztonságos használatról, valamint ajándék plusz szivacshengerrel, 5 év garanciával.
vásárlóink videókban kapják meg azokat a gyakorlatokat, melyek háton és hason, nyújtó és erősítő formában segítik a gerincproblémájuk hatékony otthoni kezelését.
A gyakorlatokat gyógytornász állította össze és mutatja be, ez garancia arra, hogy ha betartják a megfelelő utasításokat, akkor a kívánt eredmény nem marad el.
Az orvostechnikai padjaink a terápiás programmal együtt, a jövőben is önkéntes egészségpénztárra, vállalkozásoknak munkahelyi egészségmegőrző eszközként is elszámolhatóak, valamint SZÉP kártyára is megvásárolhatóak.


KiroMED Delta
Önkéntes egészségpénztárra is elszámolható. Kiemelt jellemzői: Könnyített összecsukható váz, Háton és hason is alkalmazható, Terápiás kezelésekre fejlesztett, Levehető fejtámla, Hosszított lábbefogó, 120 kg teherbírás

SPECIÁLIS GERINCNYÚJTÓ ORVOSI ESZKÖZ, MELY HATÁSÁT A GERINC ÍZÜLETEINEK KÍMÉLETES HÚZÁSA RÉVÉN FEJTI KI
KiroGYM komplex gyógytornász által összeállított gerincterápiás programmal, melyet videón küldünk meg. A padon nyújtunk, erősítünk háton és hason egyaránt kezdő és haladó szinten is.
Elsősorban porckorongsérvek, isiász, lumbágó, csigolyaelcsúszás, gerincferdülés, csípő panaszok, izomrövidülés műtét nélküli gyógykezelésére, valamint ezeknek a betegségeknek a megelőzésére szolgál. Segítségével megállíthatóak azok a degeneratív folyamatok, melyek a gerinc leépülését okozzák.
Orvostechnikai eszköz minősítéssel rendelkező, összecsukható vázrendszerű, gravitációs gerincnyújtó pad. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, hason fekve végzett terápiás kezelést. Ez az alkalmazási forma, a deréktáji szakasz kiemelésével, hatékonyabb nyújtást eredményez a lumbális szakaszon.
Önkéntes egészségpénztárra elszámolható, illetve cégek/vállalkozók szintén elszámolhatják
munkahelyi egészségmegőrző eszközként. A KiroMED Delta összecsukható mechanikus gerincterápiás, orvostechnikai gerincnyújtó pad, mely a leggyakoribb gerincbetegségek, a kopásos és degeneratív elváltozások kezelésére lett fejlesztve.
A folyamatos szakértői és vásárlói visszajelzések nyomán számos változtatást eszközöltünk a gerincnyújtó padon. A tovább fejlesztéseknek köszönhetően stabilabb, biztonságosabb működést értünk el.
A KiroMED Delta megerősített vázszerkezettel, állítható, igény szerint kivehető fejtámlája az átlag magasságtól eltérők komfortérzetét szolgálja. Stabilabb és kényelmesebb fekvőfelülettel rendelkezik, ezért nem válik kényelmetlenné a nyújtás közben. A bokánál csapos reteszeléssel rögzíthető lábbefogó szerkezet biztosítja a biztonságos terápiás kezelést. Az Önnek legmegfelelőbb dőlésszöget lánccal rögzítheti, melynek előnye, hogy nagyon finoman lehet hangolni a végállást. A lánc stabilan biztosítja azt is, hogy nyújtás közben a kívántnál lejjebb ne billenjen, így teljes biztonságérzetet ad a kezelés alatt.


Az egyedi fejlesztéseinknek köszönhetően a KiroMED Delta gerincnyújtó padot hason fekve is lehet használni.

A hason fekve történő nyújtás kifejezetten ajánlott azoknak, akiknél a lumbális szakaszon alakult ki porckorongsérv, vagy kimondottan a deréktájéki szakaszon vannak állandó fájdalmai. Jó szívvel ajánljuk lumbágóban, isiászban szenvedőknek. Hason fekve a csípőcsont jobban kiemeli a deréktáji szakaszt, így a lumbális ív megtartása egyszerűbb, kiemelhetőbb, mint háton fekve. Érzésben a hason, és háton fekve nyújtás teljesen eltérő lehet azoknál, akik porckorongsérvvel élnek, ezért fontos, hogy lehetőséget biztosítsunk mindkét nyújtási fo

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 111264571

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn