Keychron K8 wireless mechanikus billentyűzet - Tenkeyless

43 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Kiegészítő

Leírás

Eladó egy Keychron K8 mechanikus billentyűzet!

Teljesen új, minden tartozéka megvan ahogy a képeken is látszik.
Ma délelőtt kaptam meg a csomagot, de sajnos össze keverték a rendelést így nem azt a terméket kaptam amire számítottam.

Gateron G Pro Mechanical - Blue switchek
Német kiosztás - de a billentyűk elrendezése teljesen megegyezik egy magyar billentyűzetével, így egy magyar betűkészlettel simán ki lehet cserélni őket.
Vezeték nélküli módban bluetooth-al kapcsolódik akár egyszerre 3 eszközhöz. Kábellel értelemszerűen csak egyszerre egy eszközhöz tud.

A csomag tartalmazza a billentyűzetet, a kábelt és a gyári extra billentyűket. Valamint egy keycap puller-t amivel könnyen ki lehet cserélni a billentyűket.

Működik windowsal és Macos-el egyaránt. Az oldalán van egy gomb amivel ki lehet választani milyen kompatibilis módban szeretnéd használni.

Mivel ma kaptam meg a csomagot, a külső védő csomagolása is megvan, amit a szállításhoz használtak. Így természetesen ebbe csomagolva tudom én is küldeni.

Ha további kérdésed van keress nyugodtan, de egyébként ajánlom, hogy nézz utána youtubeon - rengeteg videó van róla. Van sound teszt is ha érdekel milyen hangja van a switcheknek.

Sound teszt:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143769917

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás