Kéthetes nyaralás + örökölhető üdülési jog = 180 ezer

180 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 25., 17:39

Tulajdonságok

Típus:
Belföldi

Leírás

Véglegesen átadom a Bükfürdő Apartman Hotel D épületében standard besorolású egyszobás lakrész örökölhető üdülési jogát a 2024. július 24 - aug.04. turnusidővel együtt. Az irányár 180 ezer forint.

Az apartman 3 felnőtt, ill. 2 felnőtt és 2 gyermek számára ad lakhatást. Felszerelt konyhasarok, fürdőszoba, erkély a tartozékok. A liftes épület 3 szintes, akadálymentesített. A D épület háziállatbarát: a földszinten négy kutyás szoba van.
A háziállatért 2500,-Ft/éj/háziállat fizetendő a recepción.
A turnusidőnk kezdete előtt két héttel írásban mindannyian előfoglalhatunk szoba elhelyezést az Értékesítésnél. A szolgáltatás térítésmentes.

Az üdülési joggal rendelkező nem fizet se napi üzemeltetési hozzájárulást, se önkormányzati idegenforgalmi adót. A tévé, a wifi, az internet, az épület előtti parkolás ingyenes. Ha az új tulajdonos az üdülőszövetkezettel megkötött szerződéskor megfizet egyszeri 20 ezer forint belépési díjat, akkor tag lesz: a kedvezmények és kedvezményezettek körét tovább szélesítheti. Tagként például rokonoknak, ismerősöknek tud kedvezményes szobaárat biztosítani. Így a baráti társaság, a nagy család, rokonság együtt üdülhet. Szerződéskötési mintát a Tagkapcsolat ad. Email címen/telefonon érdeklődőnek elérhetőséget adok.

Az évi két turnusidő között kb. 6 hónap van. A turnus beosztás 2029-ig ismert: előre lehet tervezni. Például az általam felkínált üdülési jog turnusideje: 2025-ben április és október második fele; 2026-ban január és július első fele. A turnusidő szabadon kezelhető - eladható, cserélhető.

A Bükfürdő Termál & Spa kikapcsolódás és pihenés minden évszakban, minden korosztálynak: élményfürdők, szaunák, úszómedencék, óriás csúzdák, gyermek medencék és játszóterek vannak a szabadban és fedett térben. Így például a 26 medencéből 11 fedett. A gyógyvizes medencék többféle hőfokban élvezhetők. A hagyományos gyógykezelések TB támogatással is igénybe vehetők.

Minden évszakban nagyszerű itt, a tiszta, csodás levegőjű Bükfürdőn, az Alpok alján pihenni. Autóval korlátlanok a kirándulási lehetőségek, például a felsőrákosi barlangszínház. Ausztria, pl: Gráz. Busszal/vonattal elérhető Sopron, Szombathely, a kőszegi várnegyed, Sárvár, a Jeli Arborétum.

Ne hagyják ki. Méltányos, kedvező ajánlatot olvastak: a két hét nyaralás + az örökölhető és szabadon kezelhető üdülési jog együtt csak 180 ezer! És ezt az árat irányárként kezelhetjük. Gondoljanak bele, csupán egyetlen alkalommal egy kéthetes nyaralás lakhatása hoteláron mibe is kerül!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146605420

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn