Készleten új Whirlpool Bali 3szem WiFi jakuzzi masszázsmedence jacuzzi

Ár nélkül

Feladás dátuma:

ápr 25., 21:30
Üzleti

Tulajdonságok

Forma:
Egyéb

Állapot:
Új

Márka:
Egyéb
Típus:
Jakuzzi

Leírás

Gyári csomagolásban lévő, 3 személyes Whirlpool Bali Eco3 kül- és beltéri jakuzzi gesztenyebarna gyöngyház színben eladó. Ez a masszázsmedence felveszi a versenyt a többi, piacon lévő 3 személyes jakuzzival, mivel ebben a jakuzziban nem 1, hanem 2 db masszázsmotor és 1db keringetőmotor került beépítésre, ezért kiváló, erős masszázsélményben lehet részünk, és folyamatosan a beállított hőmérsékletű vizet kapjuk. A kiváló helykihasználású jakuzzi, melyben 2 fekvő- és 1 ülőhely került kialakításra oly módon, hogy a megemelkedő vízszint is a jakuzzin belül marad, nem fog kifolyni.

Kül- és beltéren időjárástól függetlenül, egész évben kiszolgálja az Ön igényeit, mivel ebben a jakuzziban nem
1 db kétsebességű motor van, mint általában a többi 3 személyes jakuzziban, hanem 3 db.
Az 1x2 sebességes motor nem azt jelenti, hogy két sebességben tud masszírozni a jakuzzi, hanem azt, hogy vagy a fűtéshez keringeti a vizet, vagy masszírozáshoz.
Emiatt 20 perc elteltével a jakuzzinkban lévő melegvíz elkezd hűlni, mivel masszírozáskor nem tud keringetni, ami elengethetetlen feltétele a fűtés működéséhez.
Abban az esetben, ha van benne külön keringető szivattyú, akkor nem fog kihűlni a víz masszírozás alatt sem, mivel a keringető szivattyú teljesen független a masszázs szivattyútól.
Az általunk forgalmazott BALI jakuzziban a keringető szivattyú a fűtéshez szolgáltatja a víz keringetését, a másik 2db 3 lőerős masszázsmotor pedig a masszírozáshoz.
A másik fontos dolog az öblösség, illetve a vízszintmagasság.
Amennyiben ezek bármelyikr nem megfelelő, abban az esetben a megemelkedő vízszint fog gondot jelenteni, a víz ki fog folyni.
Ezért ergonómiailag és nem csak esztétikai szempontól van jelentősége annak, hogy mekkora a medence mérete és hány fekvőhellyel rendelkezik.
1db motor 30 -33 fúvókát tud a hozzá tartozó dúsítóval megfelelő erősséggel kiszolgálni, ami 3Le és 2.2kW-os. Ennél több fúvóka esetében és a dúsító hiányában nem lesz megfelelő a masszázsélmény. A dúsítók segítségével optimalizálni tudjuk a fúvókák erősségét is.
A fúvókákon keresztül a víz - ha kevés a motor teljesítménye - nem fog erősen masszírozni, hanem csak ki fog folyni, mint egy normál kerti slagból".
A dúsító is ezért kell, hogy tudjunk a vízsugár erősségén állítani, mert van, akinek egy idő után már túl erős, viszont ennek a megléte segít abban, hogy tudjuk szabályozni azt, hogy mennyire legyen intenzív a masszázsélmény.

- 205cm H
- 155cm Sz
- 82cm M
- 900L

-45 db nemesacél fúvóka, melyek közül a közepes és a nagy fúvókák külön is szabályozhatóak.(mind az irányuk, mind pedig az erősségük, sőt meg is cserélhetőek)
- Vízesés
- 2 db megvilágított szökőkút
- Fényterápia
- WPC időálló külső modern burkolat
- Megvilágított oldalívek
- UV-C lámpa a víz fertőtlenítéséhez
- Wi-Fi vezérlés, okostelefonunk segítségével távolról is tudjuk ellenőrizni, illetve irányítani a jakuzzinkat egy applikáción keresztül.
- Ózonátor
- 2 db 3Le, 2.2kW-os masszázsszivattyú

- 0.20kw -os extra halk keringető szivattyú a jakuzzi vízének tisztán tartásához
- 3kW-os titánium betétes fűtés, aminek a teljesítménye garantálja, hogy kültéren nagy hidegben is fel tudja fűteni a jakuzzit a beállított hőfokra.
- Balboa vezérlő (USA)
- WPS burkolat tartó keret (fa és műanyag őrleménye, ami kivételes tartósságot ad a jakuzzi keretének.
Mielőtt döntene, kérem hasonlítsa össze a felszereltséget, a masszázsmotorok számát, a fúvókák számát, az extrákat, illetve milyen vízkezelési technológiát tartalmaz, amely befolyásolja azt, hogy az adott jakuzzi vízét mennyire kell vegyszerezni.
- UV-C lámpa: fegyelmezett magánhasználat során a klórt kizárhatjuk az esetek nagy részében

Áramigény
- 1, 2, 3 fázisra is beköthető.Minimum áramigénye 1x20A v 3x13A minden esetben C típusú kismegszakítóval.

-1x20A B típus esetén is működtethető, de abban az esetben, ha egyszerre indítjuk be a motorokat.
A kiegészítőket, tető, lift, lépcső, szállítás, helyre berakás (ha a speciális utánfutónkkal ez megoldható) valamint a beüzemelés opcióként kérhető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147349834

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn